x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Insula iubirii”. Mesajul secret pe care Liviu îl scrie pe o hârtie va scoate la iveală detalii surprinzătoare din relația lui cu Bianca

„Insula iubirii”. Mesajul secret pe care Liviu îl scrie pe o hârtie va scoate la iveală detalii surprinzătoare din relația lui cu Bianca

04 Iul 2017   •   15:40
„Insula iubirii”. Mesajul secret pe care Liviu îl scrie pe o hârtie va scoate la iveală detalii surprinzătoare din relația lui cu Bianca

În cel de-al zecelea episod al emisiunii „Insula iubirii”, difuzat luni, 3 iulie, de la ora 20:30 la Antena 1, ceremoniile focului de pe ambele insule au scos la iveală mai multe informații care au dus la decizii și schimbări semnificative între concurenți.

La ceremonia focului creată special pentru a mijloci întâlnirea între Ben și Andy, concurentul i-a dezvaluit acestuia mai multe detalii despre fosta lui relație cu Diana, spunându-i de planul acesteia de a înșela ispitele și avertizându-l pe Andy despre alți bărbați pe care el îi numește „periculoși” și care fac parte din viața ei. Așa se conturează decizia ca Andy să părăsească insula fetelor pentru a vedea cum va reacționa Diana la plecarea lui, urmând ca Ben să urmărească apoi materialul rezultat din decizia lui.

Diana este din ce în ce mai îndrăgostită de Andy, făcând planuri să se mute cu el când se întorc în țară. Însă ea a primit, tot într-o ceremonie a focului, vestea că fostul și actualul ei iubit s-au întâlnit și că Andy vrea să ia o pauză pentru a se gândi la relația lor. Diana a povestit că ideea de a-și bate joc de ispite i-a aparținut lui Ben și nicidecum ei. La ea ajunge și informația că fostul iubit vrea să se însoare cu Nicoleta, ispita, veste care nu a supărat-o, spunând că ea se bucură pentru el.

Ceremonia focului pe insula fetelor le-a vizat pe Nicoleta si pe Alexandra. Dacă prima concurentă nu a văzut nimic să o îngrijoreze, din contră s-a bucurat să îl vadă pe Cătălin, pentru Alexandra imaginile cu Aurel și mai precis gelozia manifestată de acesta pentru Maria sau reacțiile la tachinările ei i-au arătat concurentei că el nu s-a schimbat, după cum spune chiar ea. Ea a ascultat mărturisirea lui Aurel făcută tot Mariei în care îi spunea că multe dintre fetele cu care a stat aveau bani, acesta fiind și motivul relațiilor cu ele. La final, Alexandra a spus totuși că se așteapta să vadă mai mult, mai ales după sărutul între el și ispită.

După ce și-a arătat disprețul pentru toate fetele ispite, spunând că nu vrea să dea motive de interpretare pe insula cealaltă și interzicându-le să intre în camera lui, Liviu și-a arătat apoi nemulțumirea pentru faptul că fetele l-au refuzat și nu au vrut să meargă cu el la date. Pornind de aici, la interviul cu reporterul emisiunii, Liviu și-a reluat plângerile la adresa emisiunii legate de mâncare, de program, nemaiavând totuși argumente atunci când lucrurile îi erau puse și din altă perspectivă, inclusiv aceea că dintre toate aspectele pe care a venit să le trăiască în acest test, el spune că e deranjat de detalii organizatorice, care par mai importante pentru el decât că iubita lui Bianca se apropie de Sorin. El s-a arătat nemulțumit și de vizita la templu și maimuțe, făcând comparația cu parcul din Germania unde lui i s-a părut mult mai frumos. Mai mult, folosindu-se de Nicoleta, ispita, ia o decizie șocantă. Pentru ca discuția dintre ei să nu fie înregistrată de camere sau microfoane, el i-a scris acesteia un text pe o hârtie pe care apoi a aruncat-o, un mesaj care va tulbura și mai mult apele și care va aduce consecințe grave pe ambele insule.

Ziua lui Robert a fost sărbătorită pe insula fetelor cu tort și cu o petrecere animată, la care Nicoleta s-a distrat cel mai mult, alături de colegii de insulă. Ea s-a integrat și s-a simțit foarte bine alături de Marco, cu care a mers la echitație, pe plajă. Concurenta i-a făcut o mărturisire lui Robert, spunându-i „eu am încredere în Cătă (partenerul ei) și știu că va fi bine” adăugând că este neclintită în credința ei, mai ales că ei se cunosc de foarte mult timp. La fel a spus și Cătălin, pe cealaltă insulă, unde și el, la rândul lui, s-a simțit foarte bine împreună cu ispitele și cu băieții.

Sorin și Bianca și-au petrecut mai mult timp împreună și au preferat intimitatea plajei, seara, pentru a sta de vorbă. Momentele lor de liniște au fost curmate de Diana, care a venit cu vestea nunții lui Ben, eveniment la care Liviu și Bianca, ispita, vor fi nași. Ce va spune concurenta și cum se vor schimba lucrurile pe cele doua insule, telespectatorii Antena 1 vor vedea săptămâna viitoare, pe 10 iulie, de la 20:30.

 

×
Subiecte în articol: Insula iubirii antena1