x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Insula iubirii”. Primele întâlniri private au încins relațiile dintre concurenți și ispite

„Insula iubirii”. Primele întâlniri private au încins relațiile dintre concurenți și ispite

de Dragoş Tănase    |    04 Mai 2015   •   20:10
„Insula iubirii”. Primele întâlniri private au încins relațiile dintre concurenți și ispite

Cea de-a doua ediție a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a adus din nou cuplurile fată-n față cu ispitele. De data aceasta, concurenții le-au putut cunoaște mai bine și chiar au identificat persoanele care, în opinia lor, ar avea cele mai mari șanse să le destrame relația.

Prin intermediul unor brățări, îndrăgostiții de pe „Insula iubirii” au putut bloca accesul unei singure ispite la întâlnirile private cu partenerul lor de viață.

O mare controversă a fost stârnită în momentul în care Andreea, iubita lui Bogdan, a decis să îi „dăruiască” brățara ispitei Bianca. Sigură pe ea, Bianca a încercat să o refuze și i-a spus Andreei că ea nu poartă decât brățări scumpe. Andreea a fost foarte incomodată de replica Biancăi și a precizat că o deranjează atunci când cineva o tratează cu aroganță.

Liniștită că a eliminat-o pe Bianca, Andreea a fost nevoită să asiste la momentul în care Bogdan o invită la prima întâlnire pe Symona. Cei doi s-au aventurat în largul mării pe sky jet, iar apoi au băut un pahar de vin pe o plajă pustie.

Bogdan și Symona au părut să se înțeleagă foarte bine, iar ispita chiar a declarat: „Bogdan ar putea fi ceva pentru mine”. De partea cealaltă a insulei, Andreea abia aștepta să afle cum a decurs întâlnirea celor doi.

Deși Liviu s-a arătat deranjat de anumite ispite și nu a ezitat să spună că, din punctul lui de vedere, un bărbat adevărat nu vine în Thailanda să cucerească partenera altcuiva, el a văzut cum, sub ochii lui, Loredana decide să plece la întâlnire cu Matei, unul dintre cei aspru criticați de Liviu.

Loredana și Matei au mers într-o plimbare pe elefant, au hrănit peștii koi și s-au bucurat de un picnic în aer liber. Matei a declarat încrezător că Loredana s-ar apropia mai mult de el dacă nu ar fi camerele de luat vederi, iar Loredana a recunoscut că tânărul știe să se poarte cu o femeie.

×