x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ionuț Iftimoaie, pus în fața unei decizii grele în această seară, la ”Ultimul Trib”: ”Nu sunt de acord ca tu să joci”

Ionuț Iftimoaie, pus în fața unei decizii grele în această seară, la ”Ultimul Trib”: ”Nu sunt de acord ca tu să joci”

11 Oct 2018   •   11:25
Ionuț Iftimoaie, pus în fața unei decizii grele în această seară, la ”Ultimul Trib”:  ”Nu sunt de acord ca tu să joci”

Ionuț Iftimoaie va avea de luat o decizie importantă în seara aceasta, de la ora 20.00, într-o nouă ediție Ultimul Trib”, la Antena 1, după ce primește interdicția de a intra în competiție. 

” Am făcut multe lucruri riscante în viața mea… Suntem ciuruiți de parcă au trecut trei săptămâni de război!”, a observat cu amărăciune căpitanul Lemurilor, care s-a accidentat la un genunchi la ultimul joc de Teritoriu. De altfel, medicii vor fi cei care îi vor interzice în această seară ca el să ia parte la jocul care i-ar putea trimite la Duel un membru al echipei. ”Eu nu sunt de acord ca tu să joci astăzi. Riscurile sunt de a-ți rupe ligamentele, meniscul și de a părăsi jocul”, i-a explicat medicul luptătorului.

Ce decizie va lua căpitanul Lemurilor și ce echipe vor fi nevoite să nominalizeze câte un om la Duel, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

 

×
Subiecte în articol: Ionuț Iftimoaie