x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ionuț Iftimoaie, zguduit de veștile primite de acasă, în ”Ultimul Trib”

Ionuț Iftimoaie, zguduit de veștile primite de acasă, în ”Ultimul Trib”

28 Dec 2018   •   18:07
Ionuț Iftimoaie, zguduit de veștile primite de acasă, în ”Ultimul Trib”

Crocodilii au avut parte de o revenire în primul meci de la întoarcerea lui Alex Filip și au reușit să câștige, seara trecută, lupta pentru Teritoriu. La finalul meciului pierdut însă, Ionuț Iftimoaie a primit un telefon de acasă care l-a zguduit.

Lemurii au fost treziți din somn cu noaptea-n cap și anunțați că trebuie să fie prezenți la jocul de Eliminare, deși știau că vor avea o zi liberă cât timp va avea loc duelul în echipa roșie. ”Ultima dată când am avut o zi pauză am ajuns la echipa galbenă”, a spus Mircea Zamfir suspicios.

Văzându-l pe Alex Filip înapoi în echipa roșie, aceștia l-au aplaudat, însă zâmbetul Lemurilor era puțin forțat. ”Cred că tăcerea pe care au avut-o în momentul în care l-au văzut pe Alex a spus mai mut decât orice cuvânt”, a spus Neli. Stânjenit de situația creată, Alex a mărturisit că nu se aștepta ca aceștia să se prefacă atât de entuziasmați, ba chiar să îl felicite, inclusiv foștii lor colegi, Daniel Chiriță și Mircea Zamfir. ”Voi încerca să îi elimin pe cei care au făcut tertipuri pentru a scoate oameni doar pentru ca ei să rămână să facă un ban în plus. Eu am același scop acum – să ajungem în finală ca echipă”, a spus acesta.

Astfel, Alex a intrat la duel în locul lui Silviu Mircescu, pentru a lupta împotriva Roxanei. ”În contextul în care mă lupt cu el, plec cu capul sus”, a spus aceasta. Pentru jocul de elimimnare, cei doi au avut de construit un apeduct pe care apoi să transporte apă din ocean. În ciuda accidentării sale la genunchi, Roxana a reușit să ducă proba până la final și a fost cu doar puțin timp în spatele lui Alex Filip, care însă a câștigat.

            Victoria lui Alex a atras nemulțumirea Lemurilor, care s-au arătat revoltați de prestația Roxanei. ”Un joc slab, cu un concurent care nu avea ce să caute aici, Roxana a fost practic târâtă până aici”, a spus Daniel Chiriță, în timp ce altora li s-a părut că Roxana a pierdut intenționat, pentru ca echipa să își poată păstra căpitanul. ”Nu putea trage de timp mai tare, mi se pare că e lipsă de respect față de noi”, a spus Ioana Șulea.          ”Roxana a dovedit ce trebuia, în primul rând ei! Nu are nimeni de ce să o judece”, a spus însă Alex Filip, care o susține în continuare, la fel ca și Neli, concurenta de care Roxana s-a arașat foarte mult.

            Cele două echipe au continuat apoi lupta cu proba de Teritoriu, cu un simplu joc de copii cu buline colorate însă la scală imensă, iar pentru a forma liniile din buline de aceeași culoare concurenții au avut de făcut zeci de ture pe traseu. În cele din urmă, Crocodilii au avut parte de o victorie la limită, după ce pe final Lemurii au pierdut coordonarea. ”Noi am alergat mai mult și am gândit mai puțin”, a spus dezamăgit Silviu Geandră.

”A fost cea mai intensă probă și cea mai frumoasă victorie!”, a mărturisit Neli, iar Crocodilii au obținut astfel teritoriul din satul malgaș Sakalava.

O veste tragică a întrerupt însă la scurt timp cearta iscată între Lemurii care încercau să găsească un vinovat pentru eșec. Un mesaj urgent primit de acasă le-a reamintit tuturor că în România, viața celor dragi merge înainte, cu sau fără ei. ”Tatăl meu a intrat în comă de gradul I și trebuie să vorbesc acasă să vedem ce se întâmplă”, a spus acesta.

”Ultimul Trib” revine în porție dublă, în fiecare joi și vineri, începând cu 3 și 4 ianuarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Concurenții rămași în joc sunt tot mai aproape de momentul în care încă o echipă va dispărea, iar jocul va rămâne individual în cursa către marele premiu de 100.000 de euro.

×