x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Iubitul Mirelei, confruntat de o ispită pe ”Insula Iubirii”: ”Nu te uita la mine, uite-te la expresia ei!”

Iubitul Mirelei, confruntat de o ispită pe ”Insula Iubirii”: ”Nu te uita la mine, uite-te la expresia ei!”

17 Sep 2018   •   14:10
Iubitul Mirelei, confruntat de o ispită pe ”Insula Iubirii”:  ”Nu te uita la mine, uite-te la expresia ei!”
Sursa foto: Phamai Techaphan

Ionuț Gojman, iubitul Mirelei, are parte de o confruntare pe ”Insula Iubirii”, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, din partea unei ispite!

Chemat la Bonfire, Ionuț Gojman este confruntat de Mircea, ispita căreia Mirela îi acordă toată atenția pe ”Insula Iubirii”. După ce s-au bucurat de o ședință foto de vis, pe care Mirela și-a dorit-o din toată inima, Mircea a vrut să îl cunoască pe iubitul acesteia, pentru a-și înțelege adversarul și ca să afle de ce Mirela se poartă în modul în care o face și cum o influențează acesta. 

Indiferența afișată de Ionuț Gojman îl contrariază însă pe Mircea, care nu se poate abține să nu îl ia la rost pe iubitul Mirelei. ”Nu te uita la mine, uite-te la expresia ei!”, a exclamat acesta.

Cum s-a încheiat întâlnirea celor doi, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou episod ”Insula Iubirii”.

×
Subiecte în articol: Insula iubirii