x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber iUmor. Un concurent pune la grea încercare răbdarea unui jurat! "Numărul a fost extrem de lung și extrem de prost"

iUmor. Un concurent pune la grea încercare răbdarea unui jurat! "Numărul a fost extrem de lung și extrem de prost"

11 Noi 2016   •   16:36
iUmor. Un concurent pune la grea încercare răbdarea unui jurat! "Numărul a fost extrem de lung și extrem de prost"

Fie că vor face stand-up comedy, vor prezenta numere de dresură, de magie sau vor desena caricaturi, concurenții din cea de-a șaptea ediție a emisiunii iUmor ce va fi difuzată duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.00, vor arăta că umorul poate îmbrăca cele mai diverse forme.

Și pentru că vor avea încredere în momentul pregătit, unii concurenți nu se vor  lăsa duși de pe scenă cu una, cu două. Așa va fi cazul lui Cristian Enoiu, al cărui număr de dresaj amestecat cu elemente muzicale le va părea unora dintre jurați interminabil.

„Crezi că acest număr poate dura la nesfârșit?  În scurt timp o să vedem tot publicul pe scenă”, vor fi de părere și Șerban Copoț și Vlad Grigorescu, prezentatorii emisiunii iUmor.  Probabil că tot de plictiseală, cățeii cu care a venit concurentul în platou se vor pune pe ros cabluri, mochetă, chiar și cu camera de filmat se vor război puțin. După părerea lui Cheloo acesta va fi cel mai distractiv moment din tot numărul oferit, în timp ce Mihai Bendeac va face fețe-fețe, se va văita că i-a scăzut glicemia și va spera că momentul se va încheia de la o clipă la alta. Numai că de fiecare dată când se va întrevedea această posibilitate, Cristian Enoiu o va lua parcă de la capăt. „Numărul a fost extrem de lung și extrem de prost. Ați uitat în proporție de 90% de câini”, îi va reproșa la final Mihai Bendeac concurentului.

Cu această ocazie Mihai Bendeac va face și o mărturisire, aceea că el își tratează propriul câine ca pe un membru al familiie. Dresajul pe care l-a făcut cu câinele său a fost doar pentru a-l învăța să nu mănânce de pe jos și să se îmbolnăvească. În rest, juratul e împotriva dresajului pentru că e de părere că atunci când îți iei câine nu-l iei ca să-l tratezi ca pe un câine, ci ca pe un membru al familiei. Deși pe parcursul momentului va fi numai cu ochii după căței, uitând uneori de numărul de pe scenă, Delia nu îi va împărtăși în totalitate părerea. Care crede Delia că este relația potrivită dintre un câine și stăpânul lui, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a șaptea ediție a emisiunii iUmor.

 

×
Subiecte în articol: iumor mihai bendeac jurati cheloo serban copot