x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jorge și Maria Simion vor prezenta emisiunea ”Cool Summer Nights”: ”Se anunță nopți de vară fabuloase”

Jorge și Maria Simion vor prezenta emisiunea ”Cool Summer Nights”: ”Se anunță nopți de vară fabuloase”

27 Iul 2018   •   18:02
Jorge și Maria Simion vor prezenta emisiunea ”Cool Summer Nights”:  ”Se anunță nopți de vară fabuloase”
Sursa foto: DIANA OROS

Antena Stars vine cu o nouă surpriză, în această vară, pentru telespectatori. Emisiunea ”Cool Summer Nights”, care va debuta din 30 iulie, de la ora 20.45, și va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, îi va avea ca prezentatori pe îndrăgitul cântăreț George Papagheorghe, cunoscut de public drept Jorge, și pe frumoasa Maria Simion.

Emisiunea va fi una plină de surprize, cu multă distracție și invitați speciali. Fiecare ediție va aduce cu ea voia bună, iar telespectatorii se vor simți ca în vacanță.

Jorge, care revine cu această ocazie pe micile ecrane, se declară entuziasmat, atât de noul proiect, cât și de colaborarea cu noua sa colegă.

“Vară cu muzică, la piscină, la mare, distracție în fiecare seară, emisiunea asta sună bine de tot. Cool Summer Nights se anunță incendiară, mai ales când știi că ai alături o colegă ca Maria Simion.”mărturisește Jorge.

”Se anunță nopți de vară fabuloase, doar la Antena Stars, începând de luni, 30 iulie. Ne vedem în direct, de luni până vineri, de la 20.45 cu cele mai hot hituri, cea mai cool atmosferă, cei mai frumoși invitați și multe surprize! Și asta nu e tot.  Îl am alături de mine pe Jorge, unul dintre cei mai cool și charismatici bărbați din showbiz. Începe distracția!”, spune Maria Simion, la rândul ei.

×
Subiecte în articol: Antena Stars