x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurata ”X Factor”, Delia, nu se uită la bani când vine vorba de ținutele sale

Jurata ”X Factor”, Delia, nu se uită la bani când vine vorba de ținutele sale

24 Aug 2018   •   15:29
Jurata ”X Factor”, Delia, nu se uită la bani când vine vorba de ținutele sale

Pasionată de haine, jurata ”X Factor”, show ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1,  Delia și-a obișnuit admiratorii cu apariții spectaculoase, însă puțini știu care este micul ei secret.  

Delia pune preț pe ținuta vestimentară mai ales când vine vorba de aparițiile sale, iar fiecare ținută aleasă pentru filmările „X Factor” este atent studiată și, de multe ori, Delia intervine și ea în procesul în care sunt compuse acestea. Ca urmare, fiecare apariție a sa este complet spectaculoasă și originală, după cum Delia și-a obișnuit deja admiratorii.

Micul său secret însă este că artista nu se prea uită la prețurile hainelor, ci poartă cu aceeași nonșalanță o ținută de câteva mii de euro sau de puțin peste 15 euro. Important este rezultatul final, iar jurata știe că diferența stă în detalii, astfel că are grijă să accesorizeze fiecare ținută corespunzător – de la încălțăminte și bijuterii până la zâmbetul larg. ”În primul rând aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont și de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg și compun ținuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineața…', spune vedeta.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, difuzat începând cu 26 august, de la 20:00,  la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: tinutele deliei Xfactor x factor