x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Adevăratul caracter al lui Adrian de la Insula Iubirii urmează să fie demascat cu ajutorul ispitei

Adevăratul caracter al lui Adrian de la Insula Iubirii urmează să fie demascat cu ajutorul ispitei

24 Iun 2019   •   15:11
Adevăratul caracter al lui Adrian de la Insula Iubirii urmează să fie demascat cu ajutorul ispitei

Noaptea cu numărul şase pe Insula Iubirii va fi una greu de digerat pentru Adrian, care va înțelege ce înseamnă pe pielea lui cum e să devii invizibil pentru persoana iubită, lucru care îi va dezvălui adevãratul caracter în fața celor de pe insulă, dar și a telespectatorilor.

Încă de acum două zile bărbatul a fost surprins de camere în timp ce se ruga în lacrimi de ispita Maria pentru a petrece o noapte împreună. În ciuda insistenţelor bãrbatului, ispita a hotãrât sã îi aplice acestuia un tratament de indiferenţã.

Maria, cum de altfel a şi declarat în repetate rânduri, nu crede în masca pe care Adrian o afișează și este dispusă să îl demaște pe cel care și-a tatuat inițiala ei pe mână. Planul ispitei va fi să îl ducă la capatul răbdării, moment care să îl facă pe bărbatul de la Cluj să se dea singur de gol și să i se vadă adevăratul caracter.

Încă de la casting Adrian a părut un bărbat sigur pe el, care nu se gândea să își înșele iubita cu care a venit în Thailanda și îi critica pe concurenții care s-au făcut de râs în edițiile trecute pentru felul în care au căzut în ispită. Dacã este Adrian omul care pretinde a fi sau planul lui este mai mare decât a lăsat să se vadă până acum, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

 

×