x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ana Morodan și Teleșpan, eliminați din Asia Express- Drumul Elefantului: ”Acest show este o experiență personală”

Ana Morodan și Teleșpan, eliminați din Asia Express- Drumul Elefantului: ”Acest show este o experiență personală”

20 Mar 2019   •   15:26
Ana Morodan și Teleșpan, eliminați din Asia Express- Drumul Elefantului:  ”Acest show este o experiență personală”

Seară cu emoții pentru cele trei cupluri de vedete care au trecut marți, pe Antena 1, printr-o cursă tensionată, nevoite să lupte pentru o ultimă șansă de a rămâne în competiția celui mai dur reality show, Asia Express- Drumul Elefantului.

Având în vedere că în ediția de luni toți au luptat în echipe reconfigurate, clasamentul s-a stabilit aseară doar în momentul în care concurenții din aceeași echipă s-au reîntregit în formula originală la punctul de control, unde îi aștepta Gina Pistol. CRBL și Oase au câștigat cea de-a doua imunitate a etapei, însă, în cele din urmă, toate vedetele au dormit la hotel și au avut parte de o cină copioasă, după șase etape dure, în care au fost nevoite să se descurce cu doar un Euro pe zi.

Ulterior, ultimele două echipe ajunse la steagul Asia Express, Morodan și Teleșpan, alături de Jojo și Paul Ipate, s-au calificat automat în cursa pentru ultima șansă- o luptă imprevizibilă în care viteza de reacție, precizia în execuția misiunilor și puterea de concentrare au cântărit cel mai mult. Bogdan Boantă și Cocuța s-au alăturat din cauza votului majoritar și au plecat în cursă cu multe emoții: ”Am plecat împreună cu două echipe foarte puternice. Șanse să ajungem ultimii există. Știm că lucrurile se pot schimba dintr-o clipă în alta, totul ține de noroc, spunea Cocuța la începutul zilei.

După ce au primit o demonstrație din partea localnicilor, vedetele au fost nevoite să aranjeze peste trei metri de material într-un turban, asemănător cu cel al oamenilor din cultura Sikh. Deși le-a testat nervii, proba a fost doar una de încălzire, căci cele mai complexe misiuni aveau să îi aștepte în continuare, în cursa infernală pentru ultima șansă. Aflați în Bangalore, oraș ce strânge mai multe de jumătate din populația României, echipele s-au aventurat într-o luptă menită să îi diferențieze, o luptă ce a depins de locul din clasament și de culoarea elefantului din cutia securizată.

Cea de-a doua misiune a serii a avut loc într-o autogară aglomerată și a sporit tensiunea din cauza cronometrului, concurenții având la dispoziție doar 30 de minute să o îndeplinească. Aceștia au fost nevoiți să găsească un autobuz cu logo-ul Asia Express, ca mai apoi să convingă 15 tipologii de oameni cu elemente caracteristice diferite să urce alături de ei într-o călătorie, fără a le da prea multe explicații: ”De găsit îi găsești. Dar cum să îi convingem să vină după noi?!, s-a întrebat Ana Morodan nedumerită. ”Nu înțelegeau limba, de ce trebuie să urce în autobuz, de ce să facă o plimbare cu noi până în parc și nici de ce avem nevoie de o poză împreună!, a adăugat Cocuța. De-a lungul traseului, Jojo și Paul Ipate au pierdut foarte mult timp și au ajuns ultimii la probă, în vreme ce colegii lor rivali se chinuiau să îndeplinească proba, presați de timp. Misiunea a fost extrem de grea, pentru că toți oamenii care se aflau în acea autogară aveau alte destinații, majoritatea spre muncă. După 30 de minute autobuzul avea să plece spre destinație, dar pentru a complica și mai mult lucrurile, cuplurile s-au străduit să convingă localnicii să rămână în mașină, căci pentru fiecare om coborât, aveau să primească o penalizare. Așa se face că Jojo și Paul au încercat să-i distreze cu un exercițiu de imaginație, în vreme ce Cocuța și Boantă le-au oferit demonstrații de dans, pentru a se asigura că le captează atenția.

După ce toate cele trei echipe au îndeplinit misiunea, au pornit spre un call center, căci orașul Bangalore este recunoscut pentru rețelele complexe de angajați din acest domeniu. Ajunse acolo, vedetele au jucat rolul unor angajați și au răspuns la telefoane, încercând să ofere informațiile corecte clienților, care aveau printre cele mai diverse întrebări: ”Dacă există iadul, este într-un call center! Nu mai puteam, sunau telefoanele încontinuu!”, a spus Ana Morodan. ”Eu dacă eram în locul ei aș fi distrus acest call center, a adăugat Teleșpan. Proba a fost una extrem de epuizantă, căci răspunsurile trebuiau să fie foarte precise, cu informații clare, menite să îi lămurească, în mod contrar, vedetele primeau alte întrebări, fără oprire.

Odată ce ultima misiune a fost îndeplinită, echipele au pornit într-o cursă haotică spre ultimul punct de întâlnire. ”Nu-mi venea să cred că s-au încheiat misiunile!”, a spus Cocuța după o zi obositoare. Soarta lui Teleșpan și a Anei Morodan, ultima echipă ajunsă la Gina Pistol, a depins de culoarea elefantului din cutia securizată, care, din păcate, a fost roșie. Cei doi au fost eliminați din cel mai dur reality show și s-au despărțit, cu lacrimi în ochi, de colegii lor: ,,Asia Express este mult mai mult decât un show TV, este o experiență personală. Am avut foarte multe de câștigat în urma acestei emisiuni. Prezența mea și a lui Morodan aici a fost o dovadă clară, palpabilă, că sunt un om norocos'', a spus Teleșpan emoționat.

”Acest show a însemnat mai mult o călătorie cu noi înșine decât un premiu. Realmente este o luptă foarte grea cu limitele tale și realmente totul este pe bune. Am învățat lecții frumoase și prețioase. Pentru noi doi aceste lucruri sunt mult mai importante ca orice premiu în bani. Suntem foarte norocoși că ne-am născut în România!, a spus Ana înainte să plece. ”Cum ar fi fost Asia Express fără ei? Habar nu am. Dar a fost foarte intensă cu ei!”, a adăugat Șerban Copoț.

 

Cel mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Elefantului, continuă duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1, cu a șaptea etapă a competiției.

 

×