x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Anda Adam, Irinel Columbeanu, nea Mărin Barbu și Cristina Cioran intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

Anda Adam, Irinel Columbeanu, nea Mărin Barbu și Cristina Cioran intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

26 Mar 2019   •   18:15
Anda Adam, Irinel Columbeanu, nea Mărin Barbu și Cristina Cioran  intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

Irinel Columbeanu, Anda Adam, Cristina Cioran și nea Mărin Barbu vor trebui să ghicească cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor, în show-ul “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, joi, 28 martie, de la ora 20:00, la Antena 1.

După ce săptămâna trecută s-a ascuns în spatele măștii Ralph, personajul din filmul animat “Ralph rupe netu’”, Irinel Columbeanu are acum misiunea să ghicească alături de Anda Adam, nea Mărin Barbu și Cristina Cioran, dar și de vedetele permanente ale show-ului, Pepe, Diana Munteanu, Rona Hartner, Dorian Popa, Cosmin Seleși și Andrei Duban, cine sunt personalitățile care se vor deghiza în cea de-a cincea ediție a emisiunii de divertisment.

Cele șase măști care vin în fața lor vor ascunde celebrități din mai multe domenii și vor urca pe scenă în trei decoruri speciale, care vor aminti de celebrul film “Mary Poppins”, de Carnavalul de la Rio și de... Scrisoarea III, cunoscuta poezie a lui Mihai Eminescu.

Cele zece vedete din platou, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, vor “lupta” pentru un premiu de 1.000 de euro, bani pe care, la finalul jocului, îi vor dona unei cauze umanitare.

Care tabără va ghici cele mai multe măști, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 28 martie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

×