x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Asia Express - Drumul Comorilor, lider de piață. Alex Abagiu și Radu, salvați de ancora verde

Asia Express - Drumul Comorilor, lider de piață. Alex Abagiu și Radu, salvați de ancora verde

04 Mar 2020   •   13:15
Asia Express - Drumul Comorilor, lider de piață. Alex Abagiu și Radu, salvați de ancora verde

Cea mai dură cursă pentru ultima șansă a purtat cele trei echipe ce s-au luptat pentru locul lor în joc în parcul celor 100 de insule, din Filipine. Finalul unei zile istovitoare, plină de încercări și adrenalină, a stat sub semnul ancorei verzi, motiv pentru care ultimul cuplu ajuns la Gina Pistol, Alex Abagiu și Radu, va continua aventura Asia Express pe Drumul Comorilor.

Ieri, 3 martie, Asia Express - Drumul Comorilor s-a clasat din nou ca lider de piață. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor peste 1.700.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență de la 21:17. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 23:51, Asia Express a fost lider de piaţã detașat pe publicul comercial și la orașe. Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 8,9 puncte de rating și 27.6% cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 7,1 puncte de rating și 22,2 procente din cota de piață. Şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus topul audienţelor, întregistrând un rating mediu de 7,4 puncte şi 17.6% cota de piaţã, în vreme Pro TV înregistra atunci doar 7,1 puncte de rating şi 16,8 procente din cota de piaţã.

Frații Ristei şi Alex Abagiu și Radu au fost cele două echipe ce s-au calificat automat în cursa pentru ultima șansă, iar Adda și Cătălin s-au alăturat în urma votului majorității. Traseul ediției de marți seară a fost unul greu și anevoios, iar concurenții s-au luptat cu propriile frici pentru a îndeplini fiecare probă: ”Îmi era foarte frică, mai ales din cauza atacului de panică pe care îl făcusem mai devreme, a presiunii competiției, a efortului fizic și din cauza gândului că cineva ne-a spus că suntem slabi și asta mi-a rămas în minte. A fost o luptă în mine: să merg mai departe să demonstrez sau să mă opresc, pentru că simțeam că mor”, a spus Adda în mijlocul unui moment extrem de tensionat.

În cursa pentru ultima șansă din cea de-a treia etapă Asia Express, vedetele avut de asamblat o cruce, ca mai apoi să o poarte pe traseu și să găsească localnici care să își mărturisească păcatele. Au urcat în vârful muntelui unde au fost nevoiți să găsească indicii pe baza unor fotografii, au vâslit, au traversat un pod plutitor și s-au confruntat cu misiuni ce au impus anduranță, curaj și atenție la detalii. Sute de trepte le-au testat fizicul, o ploaie torențială le-a încetinit parcursul, vâslitul caiacelor printre valuri imense de apă a ridicat nivelul de adrenalină la cote maxime, iar ecuațiile și puzzle-urile au fost ultimele două încercări ce au și schimbat ordinea în clasament. În ciuda faptului că Florin și Dan Ristei au început cursa cu o întârziere de peste 40 de minute, ultima misiune a serii a schimbat situația complet, căci cei doi au fost primii care au îndeplinit puzzle-ul ce refăcea peisajul celor 100 de insule: ”Ca într-un meci de fotbal, am jucat până în ultimul minut. Nu ne-am uitat stânga, dreapta, nu ne-a interesat ce fac ceilalți, au spus frații Ristei după ce au reușit să răstoarne ordinea în clasament.

Așa se face că la finalul zilei Alex Abagiu și Radu au fost cei care au așteptat verdictul Ginei Pistol cu sufletul la gură. Ajunși pe ultimul loc, soarta lor în compeiție a depins doar de culoarea ancorei din cufăr. Din fericire, a fost verde, iar cei doi prieteni vor continua cursa și în cea de-a patra etapă din Filipine, ce continuă duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1:Am avut niște zile mai grele, dar suntem în continuare o echipă puternică”.

 

 

 

 

×