x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV “Bătrâneii” din trupa Ha-Rap au convins publicul în ediția a șaptea iUmor și merg în finală

“Bătrâneii” din trupa Ha-Rap au convins publicul în ediția a șaptea iUmor și merg în finală

28 Oct 2019   •   17:03
“Bătrâneii” din trupa Ha-Rap au convins publicul în ediția a șaptea iUmor și merg în finală

Cristian Dumitru și Bogdan Nițu sunt cei doi comedianți care formează trupa Ha-Rap și care au fost favoriții publicului în ediția a șaptea. Jurații au fost și ei uluiți de cei doi și de piesa senzațională de trap “Vine pensia” cu care aceștia s-au prezentat, astfel că au primit 3 like-uri.

            Cei trei jurați s-au întrecut în complimente la adresa trupei Ha-Rap. Delia i-a lăudat “Textul impecabil, trapul impecabil, dansul impecabil, au lansat și un nou curent fashionist”, Bendeac le-a mulțumit “Vă mulțumesc pentru că simt că se pregătesc oamenii pentru scena de la iUmor”, iar Cheloo i-a aplaudat “Nu pot decât să aplaud apariția tulburătoare a acestor bătrânei. Mi-ați făcut o bucurie îngrozitoare! Ați lansat un nou hit!”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

            Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaptelea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor. 

×