x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Bogdan a șocat insula băieților încă din prima seară, dar nu și pe Gia: “Nu m-a surprins prea mult ce a făcut”

Bogdan a șocat insula băieților încă din prima seară, dar nu și pe Gia: “Nu m-a surprins prea mult ce a făcut”

11 Iun 2019   •   16:05
Bogdan a șocat insula băieților încă din prima seară, dar nu și pe Gia:  “Nu m-a surprins prea mult ce a făcut”

Cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, difuzatã asearã la Antena 1, a scos la iveală faptul că Alexandra nu îi este indiferentă lui Aurel. Reîntâlnirea cu femeia alături de care a avut cea mai lungă relație a fost pentru Aurel pe cât de neprevăzută, pe atât de naturală. Bărbatul a încurajat-o pe aceasta să se folosească de toate atuurile pe care le are pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Alexandra și-a jucat cartea femeii care vine să îl aducă acasă, reușind ca, într-un timp scurt, să îi provoace celui ce și-a declarat public, timp de cinci zile, sentimentele față de ispita Dana, un prim dubiu. La douã ore și jumătate de la plecarea din resort, Aurel a început să își arate vulnerabilitatile începând cu pași mici să contrazică așteptările Alexandrei şi propria teorie a schimbării.   

Geanina și Denisa și-au disputat, făra să își declare direct, fostul iubit al Dianei, pe Andi. Diana, oficial, nu a fost afectată de aceste evenimente, ba chiar a încurajat împreună cu Teodora demersul Denisei. Doar că frica ei a apărut pe măsură ce apropierea dintre Geanina și Andi a fost din ce în ce mai mare. Denisa, încurajată de douã dintre colegele ei, a hotãrât sã îl cucereascã pe Andi contracronometru, conștientă fiind că singura piedica între el și Geanina este brățara de cuplu pe care aceasta o va purta până când va vedea primul sărut de la Purimuntra. 

Ceea ce s-a și întâmplat. Geanina a primit imagini la ceremonia focului cu Costas și Nicoleta săruntându-se. Mai mult de atât, barbatul a recunoscut la testimonial atracția pe care o simte pentru ispită spunând că “am găsit în Nicoleta o femeie puternică, deșteaptă, calculată, atragătoare, respectuoasă”.  Geanina nu a stat pe gânduri și și-a tăiat brățara după ce a văzut sărutul, susținând că iubitul ei deja s-a îndrăgostit și mulţumind insulei că i-a deschis ochii.

Gia a primit și ea imagini de la petrecerea cea mai șocantă văzută vreodată pe insulă! Imagini la care până și Geanina a simțit nevoia sã reacţioneze: “Îmi e mie rușine de ce am văzut!”. Reacție în opoziție cu cea a Giei, care nu a părut deloc șocată de gesturile și acțiunile lui Bogdan la doar câteva ore de la ajungerea pe insulã. “Bogdan nu mi se pare implicat. Nu m-a surprins prea mult ce a făcut, văd un Bogdan detașat. Mi se par doar niște gesturi teribiliste, dar totuși greu de digerat pentru că nu mă așteptam să văd așa ceva”, au fost spusele femeii  care încearcă să pară puternică în fața camerelor și cere mai mult timp pentru a lua o decizie.

Diana, femeia venită să își spele imaginea și care a fost ponderată în gesturi, declarații și afirmații, a devenit în seara cu numărul cinci deschizător de drumuri și călãuzã pe traseul picării Denisei în ispită. A ajuns în situații compromițătoare în brațele lui George, bărbat de care nu s-a îndrăgostit, dar pe care îl folosește pentru a-și atinge diverse scopuri care îl implică pe Andi, situație care contravine  cu planul ei inițial. Tot un gest făcut din impuls și din inconsecvența în dorințe și gândire a fost și cel care i-a provocat situația distantă în care se află acum cu Andi.  Nepotrivirea de caracter care a dus la despărțirea celor doi a fost ulterior dublată de o aventură cu Sorin, un secret pe care ispita l-a păstrat, dar pe care Diana l-a divulgat într-un moment de sinceritate. Cum va continua jocul seducţiei pe cele douã insule, telespectatorii vor putea urmãri lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1, într-un nou episod Insula Iubirii.

 

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii