x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Celine Dion și Elvis Presley, surorile Kessler, Loredana, Fuego și Celia Cruz, pe scena de la Te cunosc de undeva!

Celine Dion și Elvis Presley, surorile Kessler, Loredana, Fuego și Celia Cruz, pe scena de la Te cunosc de undeva!

04 Oct 2019   •   17:40
Celine Dion și Elvis Presley, surorile Kessler, Loredana, Fuego și Celia Cruz,  pe scena de la Te cunosc de undeva!

Pe scena Te cunosc de undeva!, pe care de 14 sezoane strălucesc toate marile staruri ale lumii, urcă sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 20:00, noi celebrități, dar și vedete pe care telespectatorii Antenei 1 le revăd întotdeauna cu bucurie.

Prima transformare a serii va fi una dintre cele mai reușite pe care Pepe, invitatul special al acestei gale, a făcut-o la Te cunosc de undeva!: Joe Cocker. Câștigătorul sezoanelor trei și patru ale emisiunii va lua apoi loc la canapea și va urmări show-ul, alături de concurenții acestui sezon.

Sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, Bella Santiago va cânta în travesti ca Steven Kapur, cunoscut drept Apache Indian, Sorana Darclee Mohamad va îmbrăca superbul costum popular moldovenesc ca să cânte “Așa ca la noi mai rar”, transformată în marea interpretă Sofia Vicoveanca, pe când Cezar Ouatu și Șerban Copoț vor cânta în rochițe cu franjuri, asemănătoare cu cele ale personajelor lor, celebrele surori Kessler, Alice și Ellen, două nemțoaice talentate care au cântat, dansat și jucat în filme, în anii 1950-‘60.

Diana Matei va urca pe scenă în ritmuri latino, transformată în Meghan Trainor, ca să cânte “Hey, DJ”, Grigore Gherman o va imita pe Loredana, cu hit-ul „Lele”, Alex și Monica Anghel vor crea un moment emoționant, transformați în Elvis Presley și Celine Dion, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor cânta despre prieteni, ca Anastasia Lazariuc și Fuego, în timp ce Ada și Cornel Palade vor fi două artiste legendare, Patti LaBelle și Celia Cruz.

Momentele coregrafice ale show-ului le vor aparține celor de la Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cine va realiza cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție Te cunosc de undeva!, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!