x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chef Scãrlãtescu, supãrat înainte de cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite: “Sunt nu negru, ci în cea mai întunecatã nuanţã de negru posibilã!”

Chef Scãrlãtescu, supãrat înainte de cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite: “Sunt nu negru, ci în cea mai întunecatã nuanţã de negru posibilã!”

15 Noi 2019   •   19:32
Chef Scãrlãtescu, supãrat înainte de cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite: “Sunt nu negru, ci în cea mai întunecatã nuanţã de negru posibilã!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie

 “Războiul” dintre chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea continuă luni seara, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Chefi la cuțite”, la Antena 1. Cea de-a treia confruntare pe echipe a sezonului şapte, va aduce cele trei echipe față în față cu o probă de gătit în care tensiunea, emoțiile și criza de timp își vor spune cuvântul. Presiunea concursului va aduce conflicte la fiecare banc de lucru, iar nervii celor trei chefi vor fi întinși la maximum, fiind la un singur pas să își piardă cumpătul.

„Suntem înainte de cel de-al treilea battle şi sunt nu negru, ci în cea mai întunecatã nuanţã de negru posibilã! Am douã probe pierdute, doi oameni plecaţi şi ai mei nu se regãsesc deloc. Şi asta pentru cã nu se pliazã unul pe celãlalt, nu au spiritul de echipã bine definit şi impregnat în creier!”, se va dezlãnţui chef Scãrlãtescu, cel care ulterior va mai completa: „Îmi doresc ca dupã douã duşuri foarte reci, sã le intre ceva în cap şi mãcar sã înţeleagã ce le spun, pentru cã pânã acum au fãcut doar ce au vrut ei!”.

De cealaltã parte, chef Dumitrescu se declarã foarte mulţumit de alegerile fãcute în bootcamp: „Mi-a plãcut cum s-a mişcat echipa, au fost foarte activi, uniţi, au vorbit foarte mult între ei! A fost o atmosferã plãcutã şi aş vrea sã repetãm asta!”, în vreme ce chef Bontea a decis sã îşi motiveze puţin echipa: „Am pierdut o probã, vreau sã gãtiţi cum trebuie, vreau sã vã asumaţi ce gãtiţi!”, completând: „Am pretenţii de la ei, pentru cã majoritatea sunt de meserie!”.

Cum se vor descurca aceștia în fața unei noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni seara, de la 20:00, într-o nouă ediție Chefi la cuțite, la Antena 1.

×