x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefii îşi aleg echipele sezonului şapte Chefi la cuţite

Chefii îşi aleg echipele sezonului şapte Chefi la cuţite

05 Noi 2019   •   12:52
Chefii îşi aleg echipele sezonului şapte Chefi la cuţite
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Asearã, prima probă de Bootcamp a fãcut o triere intensã în rândul bucãtarilor la bancul de lucru, astfel încât disearã, de la 20:00, pe Antena 1, doar 60 de concurenți talentați se vor lupta în alte două teste de foc pentru a obține cel mai important vot de încredere din partea chefilor: o tunică colorată și un loc în echipele acestora. Noutatea sezonului şapte: pe lângã cele trei cuţite de aur, chefii vor alege fiecare încã şase concurenţi pentru a-şi completa echipele.

Seara se anunţã una extrem de tensionatã, mai ales cã chefii vor oferi douã teme-capcanã, atât de simple, încât vor fi greu de rezolvat. Miza, un loc în echipele chefilor, va pune o presiune uriaşã pe umerii concurenţilor, iar emoţiile se anunţã greu de gestionat.

Nervii vor fi puși la încercare, căci cea de-a doua provocare culinară din etapa crucială a Bootcamp-ului va fi una cu totul și cu totul imprevizibilă. „Aveţi de fãcut un piure şi lângã el sã puneţi ce vreţi sau ce puteţi face în aceste condiţii şi în 60 de minute!”, au fost cuvintele lui Chef Dumitrescu, cele care îi vor amuţi, la propriu pe concurenţii rãmaşi în lupta pentru un loc în echipe, în vreme ce Chef Scãrlãtescu a continuat şi el: „Vrem sã simţim gust la aceastã probã, iar asta înseamnã pentru noi şi inventivitate, şi imaginaţie, şi tehnicã şi talent!”.

După ce jurații vor decide cine merită să treacă mai departe, cea de-a treia, dar și ultima probă a serii, va avea loc în platoul ”Chefi la cuțite”. Acest ultim test crucial, ce va cerne bucătarii buni de cei extraordinari, va impune o serie de cerințe culinare și mai ridicate. Pe ultima sută de metri, concurenții calificați vor fi nevoiți să își adune forțele și să își valorifice cât mai bine calitățile gastronomice pentru a reuși să le demonstreze celor trei chefi că au sarea și piperul necesare acestei competiții ”la cuțite”, într-o probã cu o temã cel puţin bizarã pentru concurenţi – mãmãligã.  

La finalul testelor din Bootcamp, doar 18 concurenți vor merge mai departe, asta dupã ce chefii şi-au ales deja cuţitele de aur, iar această șansă le-a asigurat celor trei norocoși un loc în echipele finale. Așadar, din cele 21 de locuri disponibile, 3 sunt deja ocupate de Alexandru Popa, din echipa lui chef Sorin Bontea, Ernesto Dosman din echipa lui chef Florin Dumitrescu şi Alexandru Comerzan din echipa lui chef Cãtãlin Scãrlãtescu, iar acest lucru va da naștere unui război mai aprig între cei care se vor duela în această seară pentru a-și asigura un loc în bucătăria celui mai iubit show culinar.

Tot în această seară, de la 20:00, pe Antena 1, jurații Chefi la cuțite vor dezvãlui culorile tunicilor în care vor lupta în acest sezon, iar telespectatorii vor putea afla la finalul ediției și cum arată componența echipelor în lupta crâncenă a sezonului şapte.

 

 

×