x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Concurenţii din Asia Express au băut urină de vacă în India

Concurenţii din Asia Express au băut urină de vacă în India

08 Feb 2019   •   17:25
Concurenţii din Asia Express au băut urină de vacă în India

Cel de-al doilea sezon Asia Express, show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00, a testat limitele concurenţilor într-un mod greu de imaginat. Misiunile şi probele la care au fost supuşi pentru a înainta pe Drumul Elefantului au fost extrem de dificile, deşi păreau nişte chestiuni absolut fireşti pentru localnici. Diferenţele culturale uriaşe din Sri Lanka şi India şi-au spus cuvântul în mai toate acţiunile pe care cele 9 perechi de vedete au trebuit să le facă.

Asia Express a fost pentru toţi cei care i-au acceptat provocarea experiența vieţii lor. Una dintre cele mai dificile misiuni cu care vedetele au fost nevoite să se confrunte a fost legată de medicina ayurvedică, atât de faimoasă în India. Ele au fost nevoite să consume urină de vacă pentru a afla un indiciu important în desfăşurarea concursului. Consumul urinei de vacă este o practică des întâlnită în India, unde se presupune că aceasta are efecte tămăduitoare (vindecă diabetul, cancerul etc). Pentru starurile din România şocul a fost însă imens, iar reacţiile lor care mai de care mai diverse.

         Printre misiunile pe care le-au mai avut de îndeplinit se numără şi învăţarea unor dansuri tradiționale din Sri Lanka, probă aparent uşoară, care le-a dat însă mari bătăi de cap, sau şlefuirea pietrelor preţioase, misiune la care fetele au fost mai perspicace. Aflate pe tărâmul ceaiului, vedetele au trebuit să intre şi pe plantațiile de ceai şi să înveţe tehnicile de culegere a plantelor, pentru că totul presupune o anumită tehnică, pentru ca frunzele să fie cu adevărat în starea cea mai bună.  Cele 9 perechi de concurenți au făcut cunoştinţă şi cu partea spirituală a Indiei şi au fost iniţiaţi într-un ritual desfăşurat chiar pe malul oceanului.

           Al doilea sezon al show-ului aduce o diversitate incredibilă de probe și misiuni, Sri Lanka şi India fiind două destinaţii spectaculoase, cu multe obiceiuri şi tradiţii care par foarte ciudate pentru orice european care intră în contact cu ele. Vedetele au trecut prin lucruri greu de imaginat şi întreaga lor aventură se va transforma într-o aventură şi pentru telespectatori. 

×
Subiecte în articol: Asia Express