x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Aseară, când Asia Express - Drumul Elefantului a fost lider detașat de piață. CRBL şi Oase au câştigat singura imunitate a etapei

Aseară, când Asia Express - Drumul Elefantului a fost lider detașat de piață. CRBL şi Oase au câştigat singura imunitate a etapei

01 Apr 2019   •   14:19
Aseară, când Asia Express - Drumul Elefantului a fost lider detașat de piață. CRBL şi Oase au câştigat singura imunitate a etapei
Sursa foto: DIANA OROS

O nouă etapă Asia Express – Drumul Elefantului, reality-show difuzat aseară pe Antena 1, i-a provocat pe concurenții rămași în competiție să lupte pe cont propriu. În vreme ce Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț au rămas alături de Gina Pistol pentru a îndeplini o serie de jocuri, Teleșpan, Ruby, Oase, Boantă și George Vintilă, au plecat pe traseu, îndeplinind, la rândul lor, misiuni: "Nu înțeleg exact ce se întâmplă și de ce, mai ales, faci asta?", a spus Bogdan Boantă indignat. Telespectatorii le-au fost aproape pas cu pas, ediţia de asearã Asia Express - Drumul Elefantului impunându-se ca lider detaşat de piaţã, pe toate categoriile de public.

Astfel, asearã, Asia Express - Drumul Elefantului a strâns, la nivel național, peste 1.850.000 de telespectatori, în minutul de maximă audiență de la 20:48, mult peste dublu faţã de Pro Tv, care era urmãrit atunci de doar 839.000 de telespctatori. Asia Express - Drumul Elefantului a condus topul audiențelor pe publicul comercial cu o medie de 8.5 puncte de rating și 24 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu doar 5.7 puncte de rating și 16.1 % cota de piață. Şi la orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 16.4 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5.6 puncte de rating și 12.9% cota de piață. Și la nivel național cel mai dur reality-show a fost pe primul loc în clasament, cu o medie de 7.4 puncte de rating și 16.4 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu doar 5.7 puncte de rating și 12.6 % cota de piață.

 

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat pe publicul comercial o medie de 7.3 puncte de rating și 22 % cota de piață. La orașe, postul s-a menținut pe primul loc cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 15.2% cotă de piață, față de Pro Tv, ce se situa pe poziția secundă cu 5.8 puncte de rating și 13.5% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a fost lider în prime time cu o audiență medie de 6.8 puncte de rating și 15.3 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6 puncte de rating și 13.5% cota de piață.

            Ziua a început cu o altă veste neașteptată pentru cuplul George-Șerban, care, în urma elefantului verde ce i-a salvat etapa trecută, au intrat în luptă cu un handicap, nimeni altul decât Oase. Având în vedere că George a fost cel care a plecat pe Drumul Elefantului, a avut misiunea grea de a avea grijă de Oase, de a-i căra ghiozdanul și de a-l aștepta dacă ajunge înaintea lui: „Mi se pare greu, mai ales la autostop, pentru că am ca responsabilitate două bagaje”.

 

Deși separați, coechipierii au depins unul de celălat. În funcție de rezultatele la jocuri obţinute de vedetele rămase alături de Gina Pistol, cei aflați pe drum s-au bucurat de o serie de avantaje, sau dezavantaje, în funcție de cât de bine s-au clasat colegii lor de echipă.

 

Pentru că CRBL s-a descurcat fără probleme în prima provocare a serii, aceea de a îmbrăca o localnică din mahala cu haine și accesorii tradiționale, Oase a avut șansa de a nu îndeplini următoarea misiune. La polul opus a stat George Vintilă, care a fost nevoit să facă un puzzle de două ori, din cauza faptului că Șerban Copoț a fost ultimul care a îndeplinit provocarea Ginei. Avantajul lui Oase a continuat și în următoarea probă, datorită lui CRBL, motiv pentru care a putut continua cursa către următorul punct de oprire încă 30 de minute, cu aceeași mașină, în vreme ce restul concurenților au fost nevoiți să coboare mai repede și să își caute cazare.

 

Cea mai grea misiune a ediției de duminică seară a fost cazarea. În vreme ce Ana Morodan, CRBL, Cocuța, Șerban și Robert, concurenții rămași cu Gina, au fost nevoiți să convingă un localnic să îi primească pe toți cinci peste noapte, Teleșpan, Oase, Boantă, George și Ruby și-au căutat un acoperiș pe cont propriu: „Nu știu dacă mă gândeam vreodată că voi spune asta, dar îmi este dor să dorm cu CRBL”, a spus Oase. Teleșpan, Boantă și Ruby și-au unit forțele și, chiar dacă nu au avut parte de ajutorul coechipierilor, au făcut echipă pentru a rezolva problema cazării, dormind împreună într-un ashram.

 

Dis-de-dimineață, plecarea în cursă a vedetelor aflate în misiune a depins de rezultatul obținut de vedetele rămase să îndeplinească jocurile alături de Gina Pistol. Tot CRBL a fost cel care a obținut primul loc în clasament cu o probă fizică și, implicit, un nou avantaj pentru coechipierul său: acela de a porni primul în cursă. Ruby a fost ultima care a început traseul către următoarea misiune, din cauza faptului că Robert a terminat jocul impus de Gina cu mult după ceilalți concurenți.

 

Miza de duminică seară, singura imunitate a etapei, a fost oferită primei echipe care s-a reunit la punctul de control. După o ediție în care CRBL s-a descurcat impecabil la jocuri, coechipierul său, Oase a fost primul ajuns la steagul Asia Express, motiv pentru care cei doi și-au asigurat locul în următoarea etapă și au câștigat dreptul de a petrece restul zilelor la hotel: Mi s-a părut incredibil!”, a spus CRBL la finalul zilei.

 

 

 

 

Sursa:Kantar Media

 

 

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

 

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

 

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

 

 

Perioada 31 martie 2019

 

 

 

 

 

×