x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Delia, impresionată de mesajul transmis de Sethward the Walrus: “Nu ați înțeles scopul venirii lui aici!”

Delia, impresionată de mesajul transmis de Sethward the Walrus: “Nu ați înțeles scopul venirii lui aici!”

18 Oct 2019   •   14:55
Delia, impresionată de mesajul transmis de Sethward the Walrus:  “Nu ați înțeles scopul venirii lui aici!”

După Sethward the Snake și Sethward the Chicken, a venit rândul lui Sethward the Walrus să facă un show de neimaginat: “I’m back, baby!”. După ce în sezonul şase a venit deghizat în șarpe și l-a înghițit pe Șerban Copoț, Sethward s-a întors în sezonul 7 pe scena de la iUmor îmbrăcat în morsă, lucru ce l-a făcut pe Cheloo să plece de la masa juriului imediat ce acesta și-a făcut apariția.

Nu același lucru s-a întâmplat și cu Delia și Mihai Bendeac! Cei doi jurați au fost impresionați de momentul pregătit de Sethward, iar Delia a fost cea care și-a dat seama de mesajul pe care acesta vrea să l transmiă: “Nu ați înțeles scopul venirii lui aici! Vrea să transmită un mesaj despre chinul animalelor la circ. Îmi vine să plâng! Acest om luptă pentru viața animalelor”.

Mihai Bendeac a mers mai departe în analiza numărului lui Sethward și consideră că numărul nu a fost deloc comic: “A fost un moment dramatic, e cumva drama entertainerului. Comedia poate fi cea mai puternică formă de tragedie”. 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×