x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Delia, rugatã sã calce în picioare un concurent pe scena iUmor. “Ai avut mult prea mare încredere în mine!”

Delia, rugatã sã calce în picioare un concurent pe scena iUmor. “Ai avut mult prea mare încredere în mine!”

24 Oct 2019   •   18:30
Delia, rugatã sã calce în picioare un concurent pe scena iUmor.  “Ai avut mult prea mare încredere în mine!”

În cel mai nou episod iUmor, jurații vor fi uluiți de flexibilitatea și trucurile lui Moises Ugidos Cedeño! Și-a început reprezentațiile pe stradă, iar acum speră să îi convingă pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo că merită să intre la marele vot pentru participarea în finala iUmor. Deși a avut parte de mai multe accidentări pe parcursul vieții, concurentul din Spania a uitat ce este durerea și va demonstra asta vineri, de la ora 20:00, la Antena 1!

Momentul culminant a fost când a rugat-o pe Delia să îl calce cu piciorul pe cap, în timp ce el stă cu capul pe niște cioburi. “Am uitat ce picior, unde să îl pun, cum! Nu mai țineam minte, eram panicată! Nu am văzut niciodată un număr la iUmor în care cineva să fie efectiv la sacrificiu. Mi se pare că ți-ai asumat un risc enorm, ai avut încredere mult prea mare în mine!”, a fost reacția juratei la finalul reprezentației.

Numărul lui Moises l-a încântat și pe Cheloo care a precizat că “cioburile au fost salvarea ta în acest concurs!”. Juratul iUmor nu a rezistat fără să facă o glumă la adresa clipelor în care Delia era cu picioarele pe Moises: “Uite cum noi, bărbații la nivel planetar, ne lăsăm călcați în picioare de femei!”.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

 

×