x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Doi dintre bărbați își recunosc deja căderea în ispită pe Insula Iubirii: ”Slăbiciunea mea era ea!”

Doi dintre bărbați își recunosc deja căderea în ispită pe Insula Iubirii: ”Slăbiciunea mea era ea!”

07 Mai 2019   •   11:42
Doi dintre bărbați își recunosc deja căderea în ispită pe Insula Iubirii: ”Slăbiciunea mea era ea!”

Abia sosiți în Thailanda, la scurt timp după ce s-au despărțit de partenerele lor, doi concurenți au fost nevoiți, seara trecută, într-o nouă ediție Insula Iubirii, să recunoască faptul că au cedat în fața ispitelor.

Geanina și Costas, care au o relație de aproape doi ani, s-au cunoscut pe o rețea de socializare. Geloasă, tânăra se gândește acum că iubitul său ar putea cunoaște și alte fete în același mod, motiv pentru care îl controlează cât de mult poate. ”Mie nu îmi place să fiu controlat, chiar dacă dau eu motive și mă ascund, nu e musai să și fac ceva”, a spus Costas la casting, fără să încerce măcar să ascundă plăcerea de a o face pe partenera lui să se simtă inferioară. Cu gândul la o promisiune de căsătorie pe care a smuls-o cu greu înainte de a pleca în Thailanda, Geanina nu s-a sfiit să recunoască faptul că ar putea ignora multe gesturi ale iubitului său pe Insulă.

Rămas în resort cu Nicoleta, ispita sa preferată, după cum chiar el a recunoscut, Costas a trecut dintr-o extremă în alta, de la momentele în care se pierdea în ochii ei, la cele în care își punea masca de bărbat puternic, ce nu poate fi ademenit. După ce întreaga zi a flirtat cu ea și a mărturisit că se simte vulnerabil, seara, acesta a recurs la un gest demonstrativ – acela de a se culca pe jos, în baie. 

            De partea cealaltă, Teodora nu s-a sfiit să își arate interesul față de Mircea și chiar să încerce să îi abată atenția Dianei în altă direcție, după ce aceasta s-a declarat atrasă de aceeași ispită. Pe parcursul serii, Teo nu s-a dat înapoi de la îmbrățișări și gesturi care ar putea fi considerate prea curajoase pentru doar prima seară pe Insula Iubirii. Pentru Teodora, care toată ziua a experimentat ”simptome” ale dragostei la prima vedere, alarma a venit un moment în care gândurile sale erau concentrate pe altcineva.  

            Pentru Aurel, Eusebiu, Costas și Adrian, plecarea ispitelor după 24 de ore i-a lăsat singuri în resorturi gândindu-se la orele petrecute împreună. Eusebiu a fost cel care a recunoscut că simte o apropiere față de Bianca și că au multe lucruri în comun. Mai mult, ceea ce iubita sa nu a aflat a fost că acesta nu doar că s-a bucurat de dansul ispitei, ci i-a cerut acesteia să continue timp de 40 de minute. ”Mă simt atras de ea, dar trebuie să treacă prin multe filtre”, a spus acesta.                 

            La plecarea spre Purimuntra, Aurel și Eusebiu s-au întâlnit în aceeași mașină, iar cu această ocazie iubitul Dianei nu a ezitat să mărturisească imediat: ”Asta e, am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi... Nu știu ce se întâmplă cu mine, eu nu sunt așa. Cum să pleci de acasă, să faci planuri și... dar cred că toate se întâmplă cu un sens în viață. Asta e, ce să fac, trăiesc clipa. Mă jur că dacă îmi aduceau altă ispită nu mă atingeam, dar te-au adus chiar pe tine!”. Aceasta după ce cei doi au au petrecut doar 24 de ore împreună, în care Aurel a trecut de la atracție fizică, la a mărturisi că s-a îndrăgostit. Ca urmare, Aurel a invitat-o pe Dana și la o întâlnire în oraș, la un bar, apoi la o plimbare romantică pe plajă, pentru a-și putea ”etala” trofeul în public, după ce ani la rând doar a visat la ea. După ce a răsfățat-o pe Dana cu ieșirea în oraș, la întoarcerea în resort, Aurel a acoperit camerele de supraveghere din cameră pentru a se bucura de o noapte de intimitate alături de iubita sa.

            A doua zi, când s-a întâlnit cu ceilalți bărbați, Aurel a făcut din căderea sa în ispită un motiv de mândrie, fără să știe că Adrian este însă câștigătorul atunci când vine vorba de viteza de a uita de iubita de acasă. Acesta a uimit-o pe Maria după ce a lăsat complet garda jos și a copleșit-o întreaga noapte cu atingeri și săruturi. Mai mult, Maria a ridicat miza: ”Ai fi în stare să faci sex acum?”, a întrebat aceasta, iar când răspunsul primit a fost pozitiv, a plusat din nou: ”Ai uitat de ea?!”. Din nou, răspunsul a fost unul pozitiv, chiar înainte ca Adrian să afle că Maria trebuie să își facă bagajul și să părăsească resortul, după ce l-a făcut să își încalce toate principiile. ”Nu credeam că poate cineva să mă întoarcă în șapte ore, să nu mai înțeleg ce se întâmplă cu mine. N-am dormit toată noaptea, mă uitam în tavan și mă întrebam ce e cu mine, cum a reușit să îmi spele creierii? Mă uitam la televizor și vedeam asta și nu credeam, dar acum am ajuns să trăiesc eu. Nu credeam că în câteva ore o să simt să vreau să o țin de mână, să o ating, nu pot să spun că am făcut-o din greșeală”, a mărturisit într-un final acesta.   

            Cu aceeași nonșalanță, însă de această dată în a folosi minciuna, Costas a părăsit și el resortul după plecarea Nicoletei explicând tuturor cât de dor i-a fost lui de Geanina și cum nu a dormit de grija ei, uitând însă că a fost înconjurat de camere de supraveghere care îl contrazic. Mai mult, și-a afișat puterea de a rezista ispitei, umilindu-l pe Adrian, cel care și-a recunoscut cu rușine slăbiciunea.

Aurel, Eusebiu, Costas și Adrian s-au reunit la Hansar, acolo unde și-au povestit fără rețineri experiențele alături de Dana, Bianca, Nico și Maria. ”Eu pe femeia asta o ador! Slăbiciunea mea ca să cad în ispită în emisiunea aceasta, ea a fost!”, a spus Aurel, care a recunoscut că s-a și sărutat cu Dana. Cu toate acestea, nici Aurel, nici Adrian nu au considerat că relațiile lor s-au încheiat și, deși conștienți că au încălcat limitele impuse de acasă, se așteaptă ca iubitele lor să poată trece peste aceste întâmplări. Cum vor reacționa însă acestea, telespectatorii pot afla lunea viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

×