x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Două echipe cu povești impresionante acceptă provocarea Marelui Zid

Două echipe cu povești impresionante acceptă provocarea Marelui Zid

25 Sep 2019   •   13:43
Două echipe cu povești impresionante acceptă provocarea Marelui Zid

Pe 25 și 26 septembrie, în quiz show-ul de pe Antena 1,

Emisiunea fenomen The Wall – Marele Zid, difuzată în fiecare miercuri și joi la Antena 1, după serialul Sacrificiul, aduce telespectatorilor noi povești, emoții și lecții de viață.

În ediția de miercuri seară vor fi prezente în platou Corina Burcea și Victoria Asanache, noră și soacră. Cele două activează în cadrul unei asociații dedicate pacienților oncologici din Romania, Victoria fiind singurul navigator de pacienți oncologici din tara noastră. ,,Practic, sunt o interfață între pacient și medic, îl învăț pe pacient tot ce trebuie să știe că să treacă peste această boală cu bine”. Mai mult decât atât, munca sa în cadrul institutului este una de voluntariat ,,Faptul că pot să-i învăț pe pacienți cum să lupte cu această boală este o răsplată extraordinară. Să vezi că pacientul trăiește, și trăiește și datorită ție”. Nora sa, Corina, susține despre aceasta că este pentru pacienți ,,exact că un înger păzitor”. Dacă cele douã vor câștiga, își doresc să facă posibilă operația în afara țării a unei fetițe de doar 11 luni, născută cu o malformație.

Joi seară, emoțiilor sunt supuși Ana Măria German, respectiv Paul Moldovan. Contrar așteptărilor, cei doi nu formează un cuplu, ci sunt cei mai buni prieteni. În urmă cu 5 ani, Ana Maria a suferit un accident rutier: „Nu puteam să vorbesc, nici să mănânc, nici să mișc mâinile. Paul mă ajuta absolut în tot ceea ce am nevoie să fac zilnic. În momentul în care iese de la muncă, este mâna mea dreaptă”. Paul va demonstra încă o dată ca își dorește să fie alături de ea, concurând pentru visul acesteia de a-și întemeia o familie, devenind mamă: ,,Visul Anei este acum și visul meu, iar daca am câștiga banii, cu siguranță ar merge spre recuperarea Anei”.

Dacă cele două echipe vor face față presiunii și își vor putea îndeplini visurile, rămâne de văzut pentru telespectatorii Antena 1, miercuri și joi seara, după serialul Sacrificiul.

×
Subiecte în articol: The Wall marele zid