x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Eusebiu, prima reacţie la vederea imaginilor cu Teodora şi Mircea: “Nu cred cã m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!”

Eusebiu, prima reacţie la vederea imaginilor cu Teodora şi Mircea: “Nu cred cã m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!”

09 Iul 2019   •   12:12
Eusebiu, prima reacţie la vederea imaginilor cu Teodora şi Mircea:  “Nu cred cã m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!”

Pentru fetele de la Minitel, noaptea cu numărul șapte la Insula Iubirii a fost una în care petrecerea a arătat adevăratele fețe și interese. Denisa s-a folosit de toate armele pentru a-l cuceri pe Andi. Ispita a regretat întâmplările din noaptea trecută imediat cum i-au fost arătate imagini: “Sezonul acesta ispitele nu mai cuceresc, sunt cucerite de concurente”. Denisa a devenit în acea noapte cea mai dornică concurentă de a gusta din plăcerile de ordin fizic pe care insula le-ar putea oferi.

A venit și prima alarmă aducătoare de vești pentru Purimuntra. Băieții au primit un filmuleț care sintetizează cele mai importante întâmplări ale ultimelor zile de pe insula fetelor și care rezumă una dintre cele mai aprige lupte la care cei prezenți la Minitel au asistat vreodată. 

Costas și Adrian, cei doi bărbați vizați, nu și-au putut explica infidelitatea femeilor de la Minitel.  “Am avut o discuție înainte să plecăm în Thailanda și a spus că în cazul în care ea mă vede pe mine făcând ceva, ea nu o să greșească. Acum sunt în situația în care am pierdut aproape tot”, a fost reacția lui Adrian, dar nu pentru mult timp. În momentul în care Maria și-a făcut apariția în cameră, bărbatul i-a declarat dragostea: “M-am îndrăgostit prea tare de tine”. Dezamăgit de Geanina, Costas nu a mai stat pe gânduri și și-a tăiat brățara, hotărât să se concentreze pe relația pe care a început-o cu Nicoleta.

Eusebiu a petrecut 3 ore la testimonial, timp în care a descris o altă față a Teodorei. În urma imaginilor pe care le-a primit cu femeia de la Minitel, Eusebiu s-a declarat victima acesteia. Bărbatul a lansat o acuzație gravă la adresa ei și anume motivul pentru care, crede el, cã aceasta a participat de fapt la emisiune:“Nu cred cã m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!”. De asemenea, acesta a susținut că este o femeie preocupată de aspectele materiale: “Îi place lumea cu bani. Are nevoie de susținere financiară, eu nu îi ofeream o viață de lux”.

Chiar dacă Eusebiu a făcut acuzații grave la adresa partenerei, la doar câteva ore a ales să își pună din nou masca pe care a purtat-o și în fața focului: masca îndrăgostitului ipocrit. Moment în care i-a trimis un mesaj Teodorei de Dragobete, exact cum au stabilit de acasă și în care îi declara dragostea pe care i-o poartă.

La rândul ei, și Teodora i-a trimis lui Eusebiu un mesaj: “Să te distrezi, să faci ceea ce simți pe acea insulă pentru că îți poate oferi multe răspunsuri. Mie deja mi le-a oferit. Îți doresc multă iubire și înțelepciune în viață”. Mesajul a fost înțeles de toți cei de la Purimuntra, mai puțin de Eusebiu, care vrea să audă clar din gura Teodorei că are o relație cu Mircea și că își dorește să pună punct relației cu el.

×