x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Florin Dumitrescu își îndreaptă părul în urma unei provocări

Florin Dumitrescu își îndreaptă părul în urma unei provocări

18 Oct 2019   •   15:37
Florin Dumitrescu își îndreaptă părul în urma unei provocări

Etapa audițiilor pe nevăzute continuă luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1 cu noi ediții savuroase. Dacă până acum elementul surpriză consta în faptul că chefii nu știau cine se află în spatele ușilor, de data aceasta și concurenții vor fi surprinși de look-ul unuia dintre jurații Chefi la cuțite. În urma unei provocări pierdute, chef Dumitrescu va fi nevoit să își îndrepte părul: „Dacă nu ți se încrețește la loc, ce facem?”, spune chef Scărlătescu nedumerit.

Așa se face că cei trei chefi se vor provoca la un joc de Taboo și vor încerca să își facă coechipierul să ghicească un cuvânt scris pe un cartonaș extras, contracronometru. Însă norocul nu va fi de partea lui chef Florin Dumitrescu și, ca în cazul oricărui joc pierdut în platou, va fi nevoit să îndeplinească o poruncă: ”Trebuie să îți îndrepți părul! Dacă nu se încrețește la loc, ți-l punem pe bigudiuri!, e de părere chef Bontea.

Reacția întregii echipe va fi una cu totul și cu totul savuroasă, iar jurații nu se vor opri din râs nici măcar în timpul degustărilor: ”Zici că ești Narcis!, va spune chef Scărlătescu. Cum va primi porunca chef Dumitrescu, dar și cum va arăta juratul cu noul său look, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni, de la 20:00.

Tot luni, cei trei maeștri Chefi la cuțite vor intra în cea de-a treisprezecea luptă pentru amuletă, o luptă ce stârnește superstiții. Cu toate acestea, miza pusă în joc de Gina Pistol îi va face pe cei trei să realizeze că avantajul de a primi o mână de ajutor în battle-uri ar putea schimba parcursul întregii probe. Despre ce amuletă este vorba, care va fi proba culinară și cine va adjudeca cartolina, rămâne de văzut în cea mai nouă ediție Chefi la cuțite: luni, de la 20:00, pe Antena 1.

×
Subiecte în articol: chef florin dumitrescu