x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Freddie Mercury, Madonna, Maluma și ZZ Top urcă pe scena de la Te cunosc de undeva!

Freddie Mercury, Madonna, Maluma și ZZ Top urcă pe scena de la Te cunosc de undeva!

15 Noi 2019   •   17:39
Freddie Mercury, Madonna, Maluma și ZZ Top urcă pe scena de la Te cunosc de undeva!

Cu doar câteva săptămâni înainte de marea finală din decembrie, “bătălia” pentru primele locuri în clasamentul transformărilor devine din ce în ce mai serioasă, la Te cunosc de undeva!. Pentru sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 20:00, cei 12 concurenți au pregătit cu multă atenție noile personaje pe care le vor aduce pe scena celei de-a 11-a gale, prezentate de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, la Antena 1.

Așadar, sâmbăta aceasta, Cezar Ouatu și Șerban Copoț îi vor aduce pentru prima dată la Te cunosc de undeva! pe cei doi bărboși celebri de la ZZ Top, Sorana Mohamad va cânta pe ritmuri de tango piesa „Mil Pasos”, transformată în Soha, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor interpreta “I don’t care”, cântec lansat anul acesta de Ed Sheeran, în colaborare cu Justin Bieber, în timp ce frații Alex și Monica Anghel vor fi pentru o seară Madonna și Maluma.

Grigore Gherman va trebui să se transforme în furtunosul și energicul Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub, Diana Matei va fi pentru o seară frumoasa, zâmbăreața și energica artistă armeancă Lilit Hovhannisyan, Ada și Cornel Palade îi vor aduce pe scena show-ului pe Maria Dragomiroiu și regretatul Jean Constantin și vor cânta acompaniați de taraful Silvian Voicu, pe când Bella Santiago va avea de interpretat “Bohemian Rapsody”, precum inegalabilul Freddie Mercury, legendarul solist al trupei Queen.

Invitata specială a acestei gale este Oana Sîrbu, fostă concurentă a show-ului, care va urca pe scenă cu una dintre cele mai bune transformări ale sale de la Te cunosc de undeva! - Marina Voica.

Momentele coregrafice ale galei vor fi susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cine va reuși să realizeze cea mai bună transformare a galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 20:00, numai la Te cunosc de undeva!.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!