x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Insula iubirii oferã din nou un honeymoon în Thailanda

Insula iubirii oferã din nou un honeymoon în Thailanda

22 Apr 2019   •   18:25
Insula iubirii oferã din nou un honeymoon în Thailanda

Cel de-al cincilea sezon Insula iubirii, care va avea premiera în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o nouă surpriză pentru telespectatori. Aceştia pot câştiga din nou un honeymoon în Thailanda, alãturi de jumãtatea lor.

Tot ceea ce trebuie sã facã cei care se înscriu la concurs este sã fie atenţi la codul ce va fi afişat pe ecran în fiecare zi de luni, de la 20:00, în fiecare ediție a emisiunii Insula Iubirii, apoi să răspundă corect la întrebarea serii pe a1.ro/insula-iubirii/concurs-honeymoon. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 12 august pe site-ul a1.ro și va primi un premiu ce constă în 6 nopți de cazare cu mic dejun inclus într-un resort de lux în Thailanda și doua bilete de avion dus-întors pentru un honeymoon de vis.

Participanții la concurs trebuie să aibă vârsta minimă de 20 de ani, vârsta majoratului în Thailanda, şi sã deţinã un paşaport valabil la data înscrierii în concurs. La fel ca şi în sezonul trecut, în cazul în care vor exista mai multe persoane înscrise în concurs, care au introdus corect toate codurile şi au rãspuns corect la toate întrebãrile, departajarea se va face printr-un test cronometrat în care participanţii vor trebui sã rãspundã corect la cât mai multe întrebãri. Câstigãtor va fi desemnat participantul care a rãspuns corect la cât mai multe întrebari, într-un timp cât mai scurt. Testul cronometrat va fi disponibil pe site-ul a1.ro/insula-iubirii/concurs-honeymoon în perioada 6 - 11 august 2019.

 

 

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii