x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Luptă pe ingrediente în cămara Chefi la cuțite: ”Nimeni nu se atinge de mine până nu obțin ceea ce am nevoie”

Luptă pe ingrediente în cămara Chefi la cuțite: ”Nimeni nu se atinge de mine până nu obțin ceea ce am nevoie”

02 Dec 2019   •   15:35
Luptă pe ingrediente în cămara Chefi la cuțite:  ”Nimeni nu se atinge de mine până nu obțin ceea ce am nevoie”

Cea de-a șaptea confruntare pe echipe, difuzată diseară, de la 20:00, pe Antena 1, ascute cuțitele în bucătăria Chefi la cuțite. Pentru că show-ul se apropie cu pași repezi de ultimele etape, bucătarii sunt hotărâți să scoată la înaintare toate armele, iar lupta culinară se transformă, la propriu, într-un război strategic: ”Când e cineva prin cămară eu mă duc, mă prefac că mă uit la ingrediente și aud ce gătesc ei!”, spune chef Bontea cu zâmbetul pe buze.

 Așa se face că în seara aceasta, după ce Gina va anunța tema probei și va da start cronometrului, echipele se vor năpusti în cămară în încercarea de a găsi ingrediente rafinate, potrivite pentru un meniu de cocktail: ”Când a început battle-ul eu am spus că a venit sfârșitul lumii!, este de părere Daniel, din echipa mov. ”Nu mă interesează cum faceți să luați ingredientele! Fugiți!, îi sfătuiește chef Dumitrescu pe bucătarii săi.

Pentru că bucătarii în tunici verzi și albastre au în plan să folosească același ingredient rafinat la baza dish-ului potrivit pentru un eveniment monden, se vor lupta cu toată forța, umăr la umăr, să îl obțină: ”Ne-a placat ca pe doi jucători de fotbal americani”, spune Alex Popa, cuțitul de aur ales de chef Bontea. ”Nimeni nu se atinge de mine până când eu nu obțin ceea ce am nevoie!”, îi răspune Ernesto Dosman hotărât, cuțitul de aur din echipa adversă, condusă de chef Dumitrescu.

Cum se va sfârși lupta din cămară, ce moment neprevăzut va schimba total dinamica echipelor în bucătăria Chefi la cuțite, dar și care dintre concurenți va fi nevoit ca în această seară să părăsească show-ul, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite