x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mihai Bendeac a plâns la finalul unui număr de la iUmor: “Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum”

Mihai Bendeac a plâns la finalul unui număr de la iUmor: “Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum”

28 Feb 2020   •   17:46
Mihai Bendeac a plâns la finalul unui număr de la iUmor:  “Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum”

Adrian Stoica, concurentul român stabilit în Italia de 23 de ani, a reușit ca la sfârșitul momentului său de pe scena iUmor din ediția a doua să îi facă pe Mihai Bendeac și pe Dan Badea să plângă.

Adrian a urcat pe scenă împreună cu câinele său, Hurricane, cãci în prezent se ocupă cu dresajul canin despre care îl descrie chiar el: “Nu l-aș considera dresaj, dog coach ține de tot ce este comportament canin, pregătire fizică și educare”.

Jurații, dar și prezentatorii, au fost impresionați până la lacrimi de legătura dintre concurent și Hurricane. Delia a recunoscut că “a fost de departe cel mai frumos moment de la iUmor”, iar Cheloo a spus “mă sperie ideea de a avea un câine atât de deștept în casă”. Dan Badea a fost uimit de Hurricane și avea ochii în lacrimi la finalul momentului pregătit de Adrian Stoica: “Mai sunt și momente inexplicabile la iUmor, nu știu ce m-a făcut să am starea asta, ce anume mi-a transmis”. Mihai Bendeac a rămas atât de impresionat de ceea ce a văzut pe scenă, încât nici nu și-a găsit cuvintele când s-a ajuns la momentul de jurizare: “Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum, o să fac asta la testimoniale”. Telespectatorii vor putea urmări mâine seară, de la ora 20:00, la Antena 1, de ce au plâns Mihai Bendeac și Dan Badea într-o nouă ediție iUmor!

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×
Subiecte în articol: iUmor 2020 mihai bendeac