x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mihai Bendeac, despre o concurentã iUmor: „A fost cea mai mare performanţã actoriceascã din cele şase sezoane!”

Mihai Bendeac, despre o concurentã iUmor: „A fost cea mai mare performanţã actoriceascã din cele şase sezoane!”

12 Mai 2019   •   16:00
Mihai Bendeac, despre o concurentã iUmor: „A fost cea mai mare performanţã actoriceascã din cele şase sezoane!”

Cea de unsprezecea ediţie iUmor l-a adus pe Mihai Bendeac în postura de asistent al unui numãr magie. Mandy Muden este femeia magician venitã tocmai din Londra, care a reuşit sã îl convingã pe Mihai Bendeac sã pãrãseascã masa juriului şi sã i se alãture pentru un moment de magie. „Vreţi sã vedeţi un miracol în seara asta?”, i-a întrebat Mandy pe spectatori, nu înainte de a le dezvãlui cã celãlalt bãrbat din juriu i se pare puţin înfricoşãtor, deoarece spune ea, seamãnã cu Simon Cowell.

Dupã ce l-a trecut prin toate stãrile posibile, Mandy a plusat întrebându-l pe Mihai Bendeac: „Îţi place pericolul?”. Rãspunsul pozitiv al juratului nu a fãcut decât sã îi confirme acesteia bãnuielile: „Am simţit cã eşti genul!”, dar şi sã îi alimenteze continuarea numãrului pe o pantã periculoasã. Din culise, prezentatorii nu au putut sã nu remarce: „Doamne Dumnezeule! Asta e roast-ul lui Mihai Bendeac!”. Cu toate acestea, la final, Bendeac nu s-a sfiit sã îi mãrturiseascã: „Cred cã ne-ai minţit în legãturã cu problemele pe care le ai cu bãrbaţii. Eşti prea sexy ca sã fie aşa!”. Cheloo a plusat imediat şi a provocat concurenta: „Ai putea sã îl sãruţi? Şi el e singur şi poate va fi un sãrut aducãtor de noroc, venind de la un magician!”. Mandy a plecat acasã cu trei like-uri din partea juraţilor.

Invitatul special al serii, Alex Mocanu, i-a cucerit pe juraţi cu un moment de stand up despre experienţele proprii, însã nu acelaşi lucru s-a putut spune şi despre Ion Olteanu, concurentul venit tocmai din Italia. Momentul sãu nu i-a fãcut pe juraţi decât sã se întrebe dacã el chiar şi-a dorit vreo clipã sã participe la emisiune, aşa cã nu a primit voturile lor.  Tot cu stand up s-a prezentat şi Alexia Roman, o tânãrã din Craiova, pe care juraţii au convins-o sã participe mai degrabã la X Factor, dupã ce au rugat-o sã interpreteze o melodie. Despre momentul ei de la iUmor, Mihai Bendeac a fost de acord cã textul a fost unul bun, însã interpretarea pe „pilot automat” nu ar avea ce sã caute pe scena iUmor.

Seara a continuat cu momentul Alidei Coman, concurenta care i-a cucerit pe juraţi cu un stand up despre boli. Mihai Bendeac chiar a cãutat în salã sã vadã dacã a existat undeva un prompter, nevenindu-i sã creadã cã aceasta a reţinut atâtea denumiri medicale. „Este absolut incredibil! A existat cineva în România care avea acest debit verbal şi care reuşea sã ajungã la o asemenea performanţã cum ai reuşit tu şi ea se numea Stela Popescu! Felul în care ai reuşit tu sã ţii acest personaj de la început la final şi felul în care ai improvizat absolut tot ceea ce s-a întâmplat în jruul tãu mã face pe mine sã afirm cã ceea ce am vãzut adineauri a fost cea mai mare performanţã actoriceascã din cele şase sezoane iUmor!”. Alida a pãrãsit scena cu trei like-uri, nu înainte însã de a le „prescrie” juraţilor nişte tratamente medicale.

Urmãtorul concurent l-a determinat pe Mihai Bendeac sã exclame: „Noi am cãpãtat o micã fobie de întoarceri, pentru cã am fost dezamãgiţi de câteva ori, dar sã ştii cã din punct de vedere stilistic, tu eşti cel care a fãcut cei mai mulţi paşi!”. Cosmin Tobã, cãci despre el este vorba a revenit la iUmor, cu un moment de stand up care i-a adus douã like-uri şi posibilitatea de a merge mai departe la votul publicului.

Nu la fel de veselã a fost seara şi pentru Loredana Dumitru, concurenta care s-a prezentat la iUmor alãturi de colegii de la un curs. „Nu am înţeles momentul. A fost prestaţia ta sau a fost o parodie?”, a întrebat-o Delia, care, alãturi de colegii sãi, a decis cã locul lor nu este pe scena iUmor.

Pentru trupa Mici, în schimb, seara a fost una grozavã. Mihai şi Cici sunt cei doi tineri care, uniţi de un hobby comun, muzica, au decis sã îşi încerce norocul la iUmor. Nu micã le-a fost mirarea când l-au auzit pe juratul care de-a lungul celor şase sezoane şi-a adjudecat rolul de cea mai durã prezenţã de la iUmor spunându-le: „Mi-am fãcut casã de discuri şi vreau sã fiţi primii mei artişti!”, cmpletând: „Sunteţi primii artişti semnaţi la casa mea de discuri, fie cã vreţi, fie cã nu vreţi. Eu am nişte oferte pe care alte case de discuri nu au curajul sa le facã!”, le-a mai spus el concurenţilor. Bendeac a continuat: „E foarte rar când cineva se naşte cu ceea ce voi aveţi!”. Bãieţii au primit trei like-uri şi posibilitatea de a ajunge direct în finala iUmor.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor. 

 

 

×