x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mircescu şi Geandrã – ultimul duel la Ultimul Trib: „Oamenii sensibili n-au ce căuta în acest concurs!”

Mircescu şi Geandrã – ultimul duel la Ultimul Trib: „Oamenii sensibili n-au ce căuta în acest concurs!”

22 Feb 2019   •   16:52
Mircescu şi Geandrã – ultimul duel la Ultimul Trib: „Oamenii sensibili n-au ce căuta în acest concurs!”

Se strâng tot mai mult rândurile la Ultimul Trib, emisiune difuzatã în fiecare vineri, de la 22:30, la Antena 1. Dupã ce sãptãmâna trecutã Lemurii şi Crocodilii s-au întrecut pentru ultima oarã în jocul de Salvare, echipa galbenã adjudecându-şi victoria, cei doi Silviu, Mircescu şi Geandrã intrã direct la duel, întrucât Nelly avea imunitate din lupta Cãpitanilor. Toate acestea în vreme ce deja cinci concurenţi au trecut în etapa următoare şi fac parte din Ultimul Trib – etapa finală a competiţiei, în care fiecare dintre ei va lupta pe cont propriu pentru trofeu şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

            „Suntem în Madagascar. Dincolo de toate experienţele trãite aici de concurenţi, rãmân unele de neuitat!”, îşi va începe Octavian discursul în această seară. „Nu cred că o să mă mai întâlnesc cu o aşa experienţă. Toţi plecăm mai bogaţi de aici!”, va spune şi Sorin Brotnei, în vreme ce Mircescu va completa: „Ca să ajungi până aici trebuie să ai sânge rece. Oamenii sensibili nu au ce căuta în acest concurs!”.

            Dacă echipa galbenă va avea timp să se bucure de ceea ce le oferă Madagascarul şi să savureze în tihnă ultima victorie adjudecată, în tabăra Crocodililor situaţia e alta. Un singur lucru e cert, însă, Silviu va merge mai departe. Rămâne de văzut dacă Silviu Mircescu sau Silviu Geandră.

„E o situaţie ciudată. O mare parte din mine ar vrea să plece acasă, dar intervine şi cea de luptător. Cred foarte mult în şansa mea, chiar dacă Silviu nu a pierdut niciun duel! Sunt fericit că astăzi merg la duel alături de un om cu care am început această competiţie!”, va mărturisi Mircescu înainte de duel, în vreme ce Geandră este foarte sigur pe şansa lui: „întotdeauna mă duc la duel cu convingerea că voi câştiga!”.

            Pentru unul dintre ei, seara aceasta va fi ultima în care va vedea satul malgaş, după mai bine de 40 de zile petrecute în competiţie şi tot atâtea jocuri la care au participat. Cei doi Silviu vor trebui să joace jocul de Eliminare intitulat – Castelul de cărţi. Cine este ultimul finalist din Ultimul Trib, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii Ultimul Trib, difuzată în această seară, de la 22:30, la Antena 1.

×