x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Pipino revine și în sezonul 7 la iUmor împreună cu Gică Gavrilă!

Pipino revine și în sezonul 7 la iUmor împreună cu Gică Gavrilă!

18 Oct 2019   •   12:35
Pipino revine și în sezonul 7 la iUmor împreună cu Gică Gavrilă!

Pipino de România, veteran printre concurenții de la iUmor, nu renunță și revine din nou pe scena iUmor, dar de această data însoțit de o altă prezență inedită, Gică Gavrilă, cel care i-a propus Deliei să fie impresarul ei.

Deși toți s-au temut pentru reacția juraților, aceștia au asistat la numărul pregătit de cei doi. Mihai Bendeac s-a resemnat la văzul celor doi pe scenă, dar l-a comparat pe Pipino cu Dan Negru, doar că “fabricat în China”: “Acest număr a fost ca un dans pe sicriul meu. Pipino este un fel de Dan Negru fabricat în China. A fost o imagine apocaliptică, cel mai de jos număr împreună cu Double G, cei de săptămâna trecută cu ciocanele”.

Nici Cheloo nu a trecut cu vederea momentul celor doi “vechi prieteni” de la iUmor: “Este ceea ce merităm!”. Telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție iUmor, dacă Pipino va reuși să obțină nu doar bunăvoința juraților, ci și voturile acestora.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×
Subiecte în articol: Pipino de România iumor