x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Preparate braziliene, în farfuriile juraților Chefi la cuțite

Preparate braziliene, în farfuriile juraților Chefi la cuțite

26 Oct 2019   •   21:45
Preparate braziliene, în farfuriile juraților Chefi la cuțite

Luni, jurații de la Chefi la cuțite vor avea parte de o infuzie de  mâncare exotică pregătită de concurenți care au venit din afara granițelor și sunt hotărâți să obțină votul de încredere al chefilor. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întâlni luni seara de la 20.00 cu un brazilian veritabil, care va avea în emisiune o apariție savuroasă. La bancul de lucru, concurentul va cânta cele mai cunoscute piese din țara sa, în timp ce va pregăti o rețetă dulce cu care speră să impresioneze jurații.

Marwin Chester a decis să se mute în România de îndată ce și-a cunoscut și viitoarea soție, româncă, ce l-a și susținut să se înscrie în competiție. Pasionat de dulciuri, dar fără experiență într-o bucătărie profesionistă, brazilianul e de părere că pasiunea, ambiția și gustul preparatului sunt singurele coordonate care te pot trece în etapa următoare. Dacă va reuși concurentul să impresioneze cu rețeta sa și să obțină cuțitele, dar și ce anume le va pune el în farfurie juraților rămâne de văzut luni seara la Chefi la cuțite.

Tot luni, un profesor de educație fizică le va pune chefilor în farfurii un main course desprins tot din gastronomia Americii de Sud. Feijoada este preparatul național al Braziliei, însă, această tocană aromată din carne de vită cu fasole boabe va fi gătită, de data aceasta, de un român. Dacă va fi pe placul pretențioșilor jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, de la 20.00. Printre atâtea preparate exotice și tema amuletei cu numărul cincisprezece pare să fie influențată, iar Gina Pistol le va da chefilor peste cap planurile cu o combinație rară de ingrediente, dar și cu un invitat pe măsură.

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite