x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Prima cădere în ispită pe Insula Iubirii, la doar cinci ore de la despărțirea de iubită!

Prima cădere în ispită pe Insula Iubirii, la doar cinci ore de la despărțirea de iubită!

29 Apr 2019   •   09:16
Prima cădere în ispită pe Insula Iubirii, la doar cinci ore de la despărțirea de iubită!

Armonia primei seri în Thailanda va fi spulberată, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii. Alarma a instaurat haosul și panica în rândul fetelor și a adus cel mai șocant moment pe care insula l-a trăit până acum: prima cădere în ispită la doar cinci ore de la despărțirea de iubită!

Dacă pentru cele patru fete, care au ajuns pe Insula Iubirii în cel de-al cincilea sezon, acceptarea se face cu pași mici și temători, pentru partenerii lor rămași singuri în resorturi alături de Dana, Maria, Nico și Bianca, ispita a însemnat îmbarcarea spre fantezie!

Concurenții dau naștere celui mai șocant dintre sezoane, în care ispitirea nu întâmpină diguri, iar pentru una dintre fete, cinci ore au fost suficiente pentru ca a-și vedea iubitul în brațele ispitei! O zi plină de adrenalină, complimente mai mult sau mai puțin subtile și o ținută provocatoare au fost suficiente pentru ca la întoarcerea de la date unul dintre concurenți să ajungă direct în pat, în brațele ispitei, uitând complet de promisiunile făcute iubitei sale!

Cine este acesta și cum va reacționa iubita sa la vederea imaginilor, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii