x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Prima confruntare pe echipe ”Chefi la cuțite”, lider absolut de audiență. Primul concurent eliminat, din echipa lui chef Scãrlãtescu

Prima confruntare pe echipe ”Chefi la cuțite”, lider absolut de audiență. Primul concurent eliminat, din echipa lui chef Scãrlãtescu

12 Noi 2019   •   12:31
Prima confruntare pe echipe ”Chefi la cuțite”, lider absolut de audiență. Primul concurent eliminat, din echipa lui chef Scãrlãtescu

Prima confruntare pe echipe a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 19.59-23.51 în care a fost difuzat. Cei din fața micilor ecrane au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea primei lupte culinare a bucătarilor aleși în cel de-al șaptelea sezon, iar minutul de maximă audiență de la 21.19 a strâns în faţa micilor ecrane, la nivel național, peste 2.000.000 de telespectatori.

Lider absolut de audiență, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 8.7 puncte de rating și 25.4 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.7 puncte de rating și 22.3 % cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.4 puncte de rating și 17.7 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 6.5 puncte de rating și 15.7 % cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7.4 puncte de rating și 17.9% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6.8 puncte de rating și 16.5 % cota de piață.

Aseară, bucătarii aleși de chefi în cel de-al șaptelea sezon ”Chefi la cuțite” și-au ocupat locurile la bancul de lucru plini de energie și entuziasm. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după ce chef Sorin Bontea a decis să deschidă jocul cu o primă mișcare strategică: „Am o amuletã şi vreau sã o folosesc. Amuletã care spune aşa: poţi da freeze celor doi chefi, pentru 15 minute!”, considerând totodatã cã „cea mai bunã apãrare e atacul!”. Chef Dumitrescu a fost cel care a reacţionat imediat: „Declar rãzboi! Cel mai frustrant lucru e sã stai sã te uiţi la ei, sã îi vezi cã fac greşeli!”, în vreme ce chef Scãrlãtescu a completat: „Nu ai voie sã vorbeşti, nu ai voie sã gesticulezi, nu ai voie sã îndrumi…trebuie doar sã stai!”.

Când toatã lumea credea cã seara se va încheia cu folosirea unei singure amulete, chef Scãrlãtescu a luat o decizie care a şocat pe toatã lumea: „Am douã amulete cu care pot sã dau freeze întregii echipe, cu chefi, cu concurenţi, cu tot! Şi le folosesc acum!”. Panica şi groaza s-au instaurat imediat în platoul Chefi la cuţite şi a fost nevoie de douã minute suplimentare din partea Ginei pentru ca cele douã echipe îngheţate de chef Scãrlãtescu sã îşi poatã duce farfuriile pe bandã.

Invitaţii speciali ai serii au fost cei din echipa DeMoga, ei fiind cei care au stabilit clasamentul după prima confruntare din bucătăria Chefi la cuțite. Echipa lui chef Bontea a fost cea care a impresionat juriul cu un signature dish a cãrei vedetã a fost muşchiul de vitã. „Am început în forţã! Pornesc în competiţia asta cu dreptul! Eu şi dimineaţa când plec de acasã mã încalţ prima oarã la dreptul!”, a afirmat Sorin Bontea încântat.

Primul duel din sezonul șapte s-a dat între echipele chefilor Scărlătescu și Dumitrescu, iar tema probei i-a provocat pe bucătari să gătească cu nuci şi seminţe. În vreme ce emoţiile îşi spuneau cuvântul în rândul celor intraţi la duel, nici echipa câştigãtoare a serii nu a scãpat de ele, cãci Florin din echipa lui chef Bontea a avut nevoie de intervenţia medicului în urma unui atac de panicã din cauza trãirilor foarte intense de la jurizare. În momentul în care a aflat cã nu a mâncat nimic toatã ziua, din cauza emoţiilor, chef Bontea a mers chiar el şi i-a pregãtit ceva de mâncare.

După jurizarea chefilor, emoțiile primei eliminări din sezonul șapte au început să pună stăpânire pe toți cei prezenți: „Orice greşealã costã eliminarea!” sau „Stai ca în faţa plutonului de execuţie!”, au declarat concurenţii. Rahela Pîslaru din echipa lui chef Dumitrescu a obţinut asearã punctaj maxim, demonstrând că a meritat pe deplin votul de încredere primit în audiții, în vreme ce Luminiţa Borcean din echipa lui Chef Scãrlãtescu a fost nevoitã sã pãrãseascã show-ul. „Nu mã vedeam niciodatã eliminatã la duel, şi din prima. Nu mã aşteptam ca tarta mea cu caramel sãrat sã primeascã doar trei puncte! Nu o mai fac niciodatã!”.

Lupta continuă în seara aceasta cu a doua confruntare pe echipe a sezonului șapte Chefi la cuțite, una în care tensiunea, emoțiile și izbucnirile la bancul de lucru vor face parte din peisajul unei alte lupte culinare crâncene, de la 20:00, pe Antena 1.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite