x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Primarul Stelian Manole este eliberat din închisoare și se întoarce în Mangalița

Primarul Stelian Manole este eliberat din închisoare și se întoarce în Mangalița

21 Feb 2020   •   15:27
Primarul Stelian Manole este eliberat din închisoare și se întoarce în Mangalița

Sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1, în primul episod al celui de-al doilea sezon al serialului de comedie Mangalița, telespectatorii vor descoperi un nou oraș Mangalița, mai frumos și mai curat. Sub sloganul “Mangalița, orașul viitorului”, localitatea se dorește a fi singura din lume fără tutun și alcool.

În lipsa primarului Stelian Manole (interpretat de Teo Corban), aflat la închisoare, și sub conducerea primarului general interimar Dumitru Bozovici (Ștefan Pavel), orașul de provincie Mangalița înflorește. Economia s-a dezvoltat și s-au înmulțit afacerile locale. Cum va reacționa la toate acestea domnul Stelu când, eliberat din pușcărie, va reveni în urbea pe care o conduce de 18 ani, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 22:30.

O dată cu Stelu, din închisoare va fi eliberat și colegul său de celulă, Marcel, soțul directoarei economice Doina Rogojinaru (interpretat de Angel Popescu). Cum o va regăsi el, după trei luni de detenție, pe soția sa, Doina, dar și cine-i va bate în poartă, la puțin timp după ce ajunge acasă, telespectatorii vor vedea sâmbătă seara, după iUmor.

În cele trei luni în care edilul a lipsit din oraș, în Mangalița s-au întâmplat multe. De pildă, Flori, secretara (Ilona Brezoianu), și-a schimbat serviciul, Gabi, nepotul primarului (Nicu Banea), a îmbrăcat uniforma de jandarm, iar Turcu și-a vândut restaurantul unei doamne, Dana (Paula Chirilă), care s-a stabilit de curând în oraș, o doamnă cu un trecut cel puțin interesant.

Cum s-au schimbat viețile celorlalte personaje, doctorița Emilia (Andreea Bibiri), inspectorul șef Corneliu (Constantin Pușcașu), moș Mihai (Ion Arcudeanu), polițistul Sică (Alex Bogdan), juristul Tudor (Pavel Bârsan), Bebe manelistul (Sergiu Costache), telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, în episodul “Mangalița curată”.

×