x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Primarul Stelian Manole organizează un maraton cu numele său, în Mangalița

Primarul Stelian Manole organizează un maraton cu numele său, în Mangalița

06 Mar 2020   •   14:02
Primarul Stelian Manole organizează un maraton cu numele său, în Mangalița

Ca să o impresioneze pe doamna Dana (Paula Chirilă), pe care o place nespus, primarul Stelian Manole (Teo Corban) începe să frecventeze o sală de sport.  Și asta nu-i tot. Sâmbătă, 7 martie, de la ora 22:45, într-un nou episod al serialului de comedie Mangalița, ca să-i facă pe plac doamnei Dana, Stelu se lasă convins de consilierul Bozovici (Ștefan Pavel) și aprobă organizarea maratonului Mangaliței. Cum va decurge prima ediție a “maratonului Stelian Manole” și cine o va câștiga, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta, în episodul intitulat “Cea mai veche șmecherie”.

În același episod, Flori (Ilona Brezoianu), fosta secretară de la primărie ajunsă patroană de salon de înfrumusețare, intră într-o mare încurcătură. Din cauza unei întâmplări nefericite, Flori riscă să-și vadă salonul închis. Cum va ieși ea din impas, telespectatorii vor afla sâmbătă seara, după iUmor.

Pentru că vrea să se mențină “gumoasă”, Svetlana (Cătălina Mihai), “nepoata” lui Marcel Rogojinaru (Angel Popescu), iese în parcul din Mangalița să facă gimnastică. Cum reacționează la exercițiile sale locuitorii din micul oraș de provincie, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 7 martie, de la ora 22:45, într-un nou episod al serialului de comedie Mangalița. 

×