x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Rică Răducanu, Jojo, Nicole Cherry și nea Mărin Barbu se alătură vedetelor care ghicesc măștile, la “Scena misterelor”

Rică Răducanu, Jojo, Nicole Cherry și nea Mărin Barbu se alătură vedetelor care ghicesc măștile, la “Scena misterelor”

10 Apr 2019   •   16:39
Rică Răducanu, Jojo, Nicole Cherry și nea Mărin Barbu se alătură vedetelor  care ghicesc măștile, la “Scena misterelor”

Jocul măștilor continuă joi, 11 aprilie, de la ora 20.00, la Scena misterelor, show-ul prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1, cu o nouă ediție plină de surprize.

Vedetelor permanente care au misiunea să ghicească cine sunt celebritățile din spatele măștilor – Pepe, Diana Munteanu, Dorian Popa, Cosmin Seleși, Rona Hartner și Andrei Duban – li se vor alătura, de această dată, celebrul portar Rică Răducanu, actrița Jojo – Cătălina Grama, cântăreața Nicole Cherry și cunoscutul coregraf de dansuri populare nea Mărin Barbu. Cele zece vedete vor intra în joc împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor. Toți cei din platou vor trece prin diferite probe, una mai amuzantă decât alta, pentru a obține indiciile pe care le pune în joc prezentatorul show-ului, Dan Negru. Vor juca Rochia deșirată ori Telefonul fără fir sau vor trebui să ghicească ce melodie mimează co-prezentatorul Romică Țociu. Care dintre cele două tabere, a Galacticilor sau a Starurilor, va câștiga cele mai multe indicii, telespectatorii vor vedea joi, de la ora 20.00.

Cele șase măști ale serii, în spatele cărora vor sta șase celebrități pe care vedetele din platou vor trebui să le ghicească, vor urca pe Scena misterelor în trei tablouri diferite, care vor aminti de Polul Nord, de Charles Darwin și Teoria evoluției, dar și de celebrul film de acțiune post-apocaliptic Mad Max.

Cine sunt celebritățile din spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 11 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Scena misterelor, prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

×