x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Valentin Butnaru, apariție surpriză în Asia Express- Drumul Elefantului

Valentin Butnaru, apariție surpriză în Asia Express- Drumul Elefantului

17 Mar 2019   •   19:10
Valentin Butnaru, apariție surpriză în  Asia Express- Drumul Elefantului

Începutul celei de-a șasea etape din Asia Express - Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1 duminică, de la ora 20:00, vine cu o surpriză pentru cele șase echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show, dar și pentru telespectatori. Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1, va ajunge în India, iar apariția lui în competiție va trezi multe semne de întrebare: ”Curat, perfect, în tot ce înseamnă India el vine ca un bibelou!”, vor spune concurenții.

La patru ace, îmbrăcat în costum, Valentin Butnaru va ajunge în fața vedelor pentru a le supune la un test ce va decide ordinea plecării lor în cursă. Prezența lui în Asia Express nu se va rezuma doar la asta căci, dacă vor ști să își joace cărțile cum trebuie, Valentin s-ar putea dovedi un real ajutor pentru concurenți. Ce rol va avea acesta și care va fi reacția vedetelor atunci când vor afla, telespectatorii Antena 1 pot urmări în această seară: ”Niciodată nu mi-aș fi imaginat că voi merge în spatele unei camionete într-un costum, cu troller-ul după mine, mai ales în India. Îmbrăcat la patru ace, încercând să fac autostopul, nici nu am avut timp să realizez că îmi este cald. În Asia Express este mult mai greu decât m-am gândit”, va mărturisi prezentatorul.

Tot duminică, de la 20:00, cultura localnicilor le va pune mari probleme vedetelor Asia Express, ce vor fi nevoite să învețe să scrie, să citească și să rețină fraze în limba tamil, limbã oficială în sudul Indiei: ”Este foarte greu, nici nu poți măcar să pronunți. Eu abia țin minte numele unui oraș”, va spune Cocuța. Această probă de meticulozitate, răbdare și înțelegere va provoca echipele să rețină un blestem regal, însă pentru a-l învăța, vor avea nevoie de localnici, care se vor dovedi sceptici în a-i ajuta.

Miza serii de duminică este imunitatea, suma 100 de Euro și garanția continuării jocului în următoarea etapă Asia Express - Drumul Elefantului. Cu șase echipe în cursă, fiecare minut va conta în ordinea clasamentului, iar complexitatea probelor și traseul de 86 de kilometri pe un drum de munte, cu serpentine, le vor sta concurenților în cale spre punctul final de oprire. Ce echipă va adjudeca imunitatea, dar și prin ce misiuni vor trece până la această miză importantă, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai dur reality show.

×
Subiecte în articol: Asia Express - Drumul Elefantului