x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Vedetele din Asia Express- Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi

Vedetele din Asia Express- Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi

25 Mar 2019   •   18:10
Vedetele din Asia Express- Drumul Elefantului  primesc scrisori de la cei dragi

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, începe o nouă ediție plină de aventuri la Asia Express- Drumul Elefantului. Vedetele vor avea de îndeplinit alte misiuni complexe, însă, de data aceasta, prima echipă ce va ajunge la punctul final de oprire va beneficia doar de cazare la hotel, însă nu și de imunitate.

După o zi obositoare în care probele îi vor testa de nenumărate ori, misiunea cazării le va pune și de data aceasta mari probleme: ”Nu sunt deloc fericiți că stăm aici. Băteau în gratii, se certau ca noi să fim evacuați de acolo, pentru simplul fapt că noi suntem de altă religie, de altă culoare a pielii. Pentru ei, reprezentam un pericol real. Ni s-a spus foarte clar că le este frică de noi, vor spune George Vintilă și Șerban Copoț. Cu toate acestea, o surpriză neașteptată din partea echipei de producție îi va umple cu energie, pentru a putea continua cursa celui mai dur reality-show. După mai bine de o lună în care au stat departe de casă, încercând să supraviețuiască fără cazare, mâncare, cu doar un Euro pe zi, vedetele din Asia Express vor primi o serie de scrisori emoționante din partea celor dragi: ”De ce îmi faceți asta? Abia mă abțin, îmi vine să mor. Vreau acasă. Îi simt și mai departe cu aceste scrisori, va mărturisi Șerban cu lacrimi în ochi.

”Când pleci departe de oamenii care îți sunt familie și sprijin, realmente îți dai seama că ești foarte norocos și că viața nu este despre obiecte, nu este despre câți bani ai în cont, ci despre mâna aia de oameni care este lângă tine și este mândră, indiferent ce ai face”, va spune Ana Morodan, într-un moment de sinceritate.

În seara aceasta, vedetele vor continua traseul prin India, iar CRBL și Oase, echipă dezavantajată de accidentul la picior suferit de Oase în ediția trecută, nu pare că vrea să renunțe: ” Până nu e ceva grav, să fiu inconștient, eu nu plec de aici. Luptăm cât putem!. Nu vreau să se instaureze sentimentul de milă din partea colegilor față de noi. În cazul acesta, mai bine plecăm acasă acum, va spune hotârăt CRBL, care va fi nevoit să care rucsacul coechipierului său, dar să îi fie și sprijin pe parcursul probelor.

Cum se va descurca acest cuplu într-un reality-show ce testează limitele fizice și pshice, dar și cum va decurge ziua pentru restul echipelor rămase în competiție, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:00, într-o nouă ediție Asia Express - Drumul Elefantului.

×