x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV X Factor, Insula iubirii și Teleshopping, parodii în premiera Antitalent

X Factor, Insula iubirii și Teleshopping, parodii în premiera Antitalent

18 Oct 2019   •   21:05
X Factor, Insula iubirii și Teleshopping, parodii în premiera Antitalent

Antitalent, cel mai nou show de umor marca Antena 1, are premiera duminică, pe 20 octombrie, de la 21:00. Dacă prezentatorul show-ului, Dan Bittman, va fi alături de invitatul special al primei ediții, Andreea Marin, trupa de actori de la Antitalent îi va duce pe telespectatori în punctul 0 al comediei cu o serie de sketch-uri și parodii foarte savuroase.

Printre acestea se numără scenete pline de haz și ironie, ce vor reface traseul concurenților la audițiile X Factor, drama cuplurilor la Bonfire-ul de la Insula iubirii și clișeele programelor de teleshopping. Acestea sunt doar o parte dintre numerele cu care actorii Antitalent vor stârni hohote de râs, iar elementul surpriză va consta în faptul că Andreea Marin se va alătura în diverse parodii, înfățisând diverse personaje.

Prima ediție a show-ului îi va avea în prim plan pe Irene Boclincă, Vlad Drăgulin, George Tănase, Ioan Bădeliță, Iuliana Călinescu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Andreas Silviu Mircescu, Ana Odagiu, Andreas Petrescu și Angel Popescu. Andrei Girjob și Florin Ristei se vor alătura și ei scenetelor în premiera Antitalent, primul show ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă.

Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane. Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

×