x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber La “Top Chef”, familiile semifinaliştilor decid soarta concurenţilor în competiţie

La “Top Chef”, familiile semifinaliştilor decid soarta concurenţilor în competiţie

10 Ian 2014   •   17:59
La “Top Chef”, familiile semifinaliştilor decid soarta concurenţilor în competiţie

Mai este un singur pas până la finala celui de-al doilea sezon de “Top Chef”, semifinala, în  care Alexandru Iacob, Mihai Irimia, Veres Istvan, Daniel Grosu şi Alexandra Leon se vor lupta pentru un loc în marea finală. La sfârşitul ediţiei de luni, 13 ianuarie, de la ora 20:30, la Antena 1, unul dintre concurenţi va părăsi competiţia, pierzând astfel premiul de 30 000 de euro chiar pe muchie de cuţit.
Semifinaliştii au avut parte de o surpriză de proporţii în momentul în care au văzut că în platoul emisiunii sunt cele mai dragi persoane ale lor, membrii familiei, cu care au fost nevoiţi să intre în bucătărie: “Mi-a fost foarte dor de el în toată perioada în care nu a fost acasă cu mine cu toate că vorbeam în fiecare zi la telefon”, mărturiseşte iubita lui Veres Istvan.
Probele cu care se vor înfrunta concurenţii în etapa semifinalei nu sunt deloc simple pentru că timpul alocat preparatului va fi de o oră sau mai puţin, în funcţie de răspunsurile pe care le vor da membrii familiilor lor la testul despre bucătărie.
Telespectatorii care vor urmări “Top Chef” luni, 13 ianuarie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla cine este concurentul care a părăsit competiţia chiar înainte de finală.

×
Subiecte în articol: top chef