x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Liviu Guță și copiii săi, Mario și Maria, au donat cei 7.000 de lei câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel grav bolnav

Liviu Guță și copiii săi, Mario și Maria, au donat cei 7.000 de lei câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel grav bolnav

30 Mar 2018   •   14:04
Liviu Guță și copiii săi, Mario și Maria, au donat cei 7.000 de lei câștigați  la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel grav bolnav

Liviu Guță și copiii săi, Maria (5 ani) și Mario (10 ani), au câștigat aseară cea de-a patra ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși, și au demonstrat astfel că se cunosc foarte bine unii pe alții.

Cei 7.000 de lei obținuți în urma probelor pe care le-au avut de trecut au fost donați de Liviu Guță și copiii săi lui Marius, un băiețel de doi ani, grav bolnav.

A fost o seară plină de emoții pentru Minodora, Dan Bursuc și Liviu Guță, la “Aici eu sunt vedeta”, căci copiii lor au spus multe lucruri neștiute despre părinții lor celebri.

De pildă, despre impresarul și instrumentistul Dan Bursuc, fiul său, Leno (10 ani), a zis că salvează copii de pe străzi și îi trimite la școli, că are acasă o impresionantă colecție de brichete valoaroase, că își răsfață soția cu buchete imense de flori, pe care i le aduce în toate zilele de sărbătoare, și că este foarte încăpățânat.

Marco (9 ani), fiul Minodorei, a spus despre celebra sa mamă că doarme singură, în timp ce el doarme cu tati, că își decorează casa în funcție de anotimp, că și-a tăiat stomacul și că este o mare admiratoare a lui Horia Brenciu.

Nici Liviu Guță nu a fost “iertat”. Mario și Maria au spus despre tati că mănâncă ciocolată noaptea, pe furiș, că își bea cafeaua în toaletă, că e îndrăgostit de Mariah Carey, că a cântat rock la o nuntă de romi și că a salvat un om amenințat cu moartea.

Cine sunt următoarele trei celebrități care au acceptat să vină alături de copiii lor la “Aici eu sunt vedeta”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 12 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: liviu guta