x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Liviu Vârciu izbucnește în lacrimi la ”Poftiți în vacanță”. Copiii din tabăra lui nea Mărin îi amintesc de fetița lui

Liviu Vârciu izbucnește în lacrimi la ”Poftiți în vacanță”. Copiii din tabăra lui nea Mărin îi amintesc de fetița lui

03 Dec 2017   •   18:45
Liviu Vârciu izbucnește în lacrimi la ”Poftiți în vacanță”. Copiii din tabăra lui nea Mărin îi amintesc de fetița lui

Nea Mărin va fi, începând din 4 decembrie, gazda emisiunii ”Poftiți în vacanță” de la Antena 1. Alături de mai multe nume sonore din showbiz, el vrea să aducă bucuria pe chipurile unor copii ce provin din medii defavorizate.

În prima ediție, Nea Mărin îi are alături de el pe Liviu Vârciu, Pepe, Gina Pistol, Andrei Ștefănescu și Daniela Crudu. Împreună, aceștia fac tot ce le stă în putință pentru a-i ajuta pe micuți, care n-au avut niciodată parte de o vacanță adevărată, să se simtă minunat în tabăra lui nea Mărin.

Profund impresionat de micuții pentru care muncește, Liviu Vârciu își amintește în fiecare moment de fetița lui, Carmina. El mărturisește cu această ocazie că nu mai suportă să stea departe de copila lui.

”Îmi amintesc că atunci când avea Carmina 6 ani a lăsat-o maică-sa la mine o lună și jumătate. Eu singur cu ea. A fost de vis. În prima zi mi-a zis că e fetiță mare și că doarme singură. Apoi, în a patra zi, a venit la mine și mi-a zis că pot să dorm cu ea. Pentru mine a fost cea mai frumoasă noapte din viața mea. A dormit pe mâna mea și nu m-am mișcat absolut deloc, de frică să nu o trezesc. Îmi lipsesc toate astea foarte tare. Mi-am zis că mort-copt eu fără copilul meu nu mai stau. Asta cu siguranță. Numai nea Mărin putea să-mi facă o surpriză ca asta, să mă cheme în vacanță și să-mi aducă cinci copii superbi”, spune Liviu Vârciu izbucnind în lacrimi.

Copiii, la rândul lor, au fost de-a dreptul impresionați de blândețea de care a dat dovadă Liviu Vârciu în preajma lor. 

”Liviu e drăguț, are grijă de noi și ne învață multe lucruri”, spun copiii care sunt evident încântați de felul cum Liviu Vârciu a reușit să interacționeze cu ei.

Și Gina Pistol a dezvăluit faptul că, în ciuda aparențelor, Liviu Vârciu este de fapt un tată responsabil.

”Chiar dacă pare tot timpul cu capul în nori, el este un părinte foarte responsabil. O iubește foarte mult pe fiica lui, îmi arată poze cu ea, îmi povestește despre ea”, spune Gina Pistol.

Cât de bine se vor descurca vedetele în preajma copiilor, ce sentimente îi încearcă în momentul în care sunt alături de micuți, dar și cum vor face față provocărilor la care sunt supuși de nea Mărin, telespectatorii vor vedea luni, de la ora 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Poftiți în vacanță Liviu Vârciu