x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Lucian Viziru vine la „Refresh by Oana Turcu” alături de soția lui, Ema, și de băiețelul lor

Lucian Viziru vine la „Refresh by Oana Turcu” alături de soția lui, Ema, și de băiețelul lor

10 Iul 2015   •   21:47
Lucian Viziru vine la „Refresh by Oana Turcu” alături de soția lui, Ema, și de băiețelul lor

„După ce m-am căsătorit am găsit liniștea de care duceam lipsă, ceea ce nu am găsit la alte femei înaintea Emei.

Ea nu a vrut să fie cu mine nici pentru faimă, nici pentru bani”, declară mâine, la „Refresh by Oana Turcu”, Lucian Viziru, iar telespectatorii Antena Stars vor putea să vadă cât de fericit este acum artistul alături de soția lui și băiețelul lor.

„Când am întâlnit-o prima dată pe Ema aveam 17 ani, eram timid și nu mai avusesem alte femei. Eu nu am uitat-o de atunci și mă bucur că nici ea nu m-a uitat”, continuă el. Pentru Lucian însă, viața nu a fost roz întotdeauna.

„Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că efectiv nu aveam de unde, a venit banca și a luat tot: și ce aveam și ce nu mai aveam”, povestește Lucian. Plecat în Germania, a fost nevoit să muncească extrem de mult zi lumină.

„În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă. Nu aveam timp, alergam întruna pe teren, sunt foarte stricți”, declară invitatul Oanei Turcu.

Tot mâine, Raluca și Denisa de la „Bambi” declară că anul acesta se împlinesc nu mai puțin de 23 de ani de când sunt pe scenă. „Când eram mici nu percepeam spectacolele ca pe o muncă, erau o joacă pentru noi”, spun ele.

Viața le-a oferit deopotrivă bucurii, dar și încercări, mai ales în plan sentimental. „Cred că am reușit să dezleg misterul relațiilor mele eșuate. Eu sunt o fată cuminte care cere mult de la omul de lângă ea. Am avut trei relații mari și late”, declară Raluca.

„De dragul căsniciei am început să fac orice, să merg la preoți, la biserică, să las de la mine”, dezvăluie și Denisa. Cum au reacționat părinții lor atunci când ele s-au aflat la răscruce de drum, mâine, de la 16:00, la „Refresh by Oana Turcu”.

×