x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Luis Lazarus, însoțit în permanență de iubita lui, Andreea, la “Splash! vedete la apă”

Luis Lazarus, însoțit în permanență de iubita lui, Andreea, la “Splash! vedete la apă”

13 Aug 2015   •   15:35
 Luis Lazarus, însoțit în permanență de iubita lui, Andreea, la “Splash! vedete la apă”

Luis Lazarus a fost însoțit și susținut în permanență de iubita lui, Andreea, la filmările și antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”. Iar telespectatorii Antenei 1 se vor convinge de asta, urmărind joi, 13 august, și vieri, 14 august, de la ora ora 20.30, o nouă ediție a celui mai spectaculos show al verii.

Andreea este cântăreață și cunoscută sub numele Loulou. De cinci ani, trăiește o poveste de dragoste cu Luis Lazarus. “Luis este foarte curajos, dar cred că și eu îi port noroc, de cinci ani de zile. Nu putem sta separat, de aceea am venit cu el la “Splash!”, să-l susțin, să-l încurajez de pe marginea piscinei. Luis este zeul meu, am mai spus-o. Îl divinizez!”, spune Andreea. “E o femeie frumoasă, talentată, care mă iubește”, spune și Luis.

Andreea a fost remarcată de toți colegii de antrenament ai lui Lazarus. Și dacă Daniel Iordăchioae le-a făcut celor doi o dedicație muzicală, Tania Popa ne-a mărturisit, la antrenamente, că și-ar dori să fie... în pielea Andreei.



„Acum mi-aș dori să fiu în pielea iubitei lui Lazarus, care este superbă! Stă machiată și îmbrăcată frumos pe marginea piscinei și nu face nimic. Uită-te la mine cum sunt și uită-te la ea... zână! Stă pe marginea piscinei, lipsită de griji. Cât poate să îndure un om, o femeie, o actriță, o mamă... Nu mai pot de nervi, mă duc să iau o pauză...”, ne-a declarat Tania, râzând.

Dacă Andreea se va lăsa convinsă să sară de la platformă alături de iubitul ei, Luis Lazarus, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 13 august, și vineri, 14 august, de la ora 20.30, numai la “Splash! Vedete la apă”.

×