x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Luptătorul de la „Burlăciţa” şi-a ieşit din minţi: „Jur că nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar s-a declanşat războiul”

Luptătorul de la „Burlăciţa” şi-a ieşit din minţi: „Jur că nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar s-a declanşat războiul”

31 Iul 2014   •   12:39
Luptătorul de la „Burlăciţa” şi-a ieşit din minţi: „Jur că nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar s-a declanşat războiul”

Se strâng rândurile la „Burlăciţa”, incediarul reality show difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, iar presiunea ultimelor probe la care Andreea îşi supune pretendenţii îşi spune cuvântul. Luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristian Mitrea, şi-a ieşit din minţi în momentul în care a aflat de o întâlnire privată ce a avut loc între râvnita burlăciţă şi Sorin. Extraordinar de gelos, concurentul nu a putut suporta apropierea dintre cei doi şi a izbucnit.

Aflaţi la o întâlnire la bordul unui superb bolid de lux, Andreea a presimţit ce avea să se întâmple: „Eram conştientă că va începe furtuna”, a mărturisit burlăciţa, care însă nu a ştiut până unde se va merge. „Nu mă meriţi, crede-mă!” a răbufnit Cristi, spre surprinderea burlăciţei, care a izbucnit în plâns. De aici şi până la acuze grave a mai fost doar un pas. Cum a reacţionat Andreea, rămâne de văzut în această seară, în cadrul celui mai nou episod al reality show-ului „Burlăciţa”, difuzat de la 20:30, la Antena 1. Pe Andreea Mantea, telespectatorii o vor putea urmări începând de duminica aceasta şi la Antena Stars, unde timp de patru zile pe săptămână va prezenta cea mai fierbinte emisiune a verii, „Petrecerea Burlăciţelor”, de la ora 21:30.

×
Subiecte în articol: burlacita antena 1