x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Maria Dragomiroiu: „Toată viața am avut mașini la mâna a doua”

Maria Dragomiroiu: „Toată viața am avut mașini la mâna a doua”

13 Iun 2015   •   10:58
Maria Dragomiroiu: „Toată viața am avut mașini la mâna a doua”

Spune că și-a îndeplinit toate dorințele pe care le-a avut până acum, dar recunoaște că a vrut mereu lucruri simple, firești.

Maria Dragomiroiu, invitata lui Nicolai Tand și a Mariei Simion la „Star Chef”, duminică, 14 iunie, de la ora 12.00, face câteva dezvăluiri care ar putea părea surprinzătoare pentru un artist de talia ei.

„Eu nu-mi doresc casă în Mallorca sau nu știu ce mașină. Toată viață am luat mașini la mâna a doua, dar cu care m-am simțit foarte bine”, declară interpreta, care spune că pentru ea, imediat după 1990, era o plăcere să intre în magazinele de haine second hand unde găsea lucruri interesante atât pentru ea, cât și pentru copii.

Maria Dragomiroiu îi mărturisește Mariei Simion că toată viața și-a dorit să fie mai slabă, dar „asta a rămas așa, doar o dorință”, după cum declară ea, amuzată.

Artista nu crede în relațiile la distanță pentru că „ochii care nu se văd se uită” și spune, fără să stea pe gânduri, că datorează jumătate din succes soțului ei, care a ajutat-o necondiționat.

„Noi am avut noroc de la Dumnezeu că am fost tot timpul în același loc”, mai declară artista.

×