x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Medana a acceptat cererea în căsătorie a lui Robi, la „Temptation Island – Insula iubirii”

Medana a acceptat cererea în căsătorie a lui Robi, la „Temptation Island – Insula iubirii”

28 Iul 2016   •   23:45
Medana a acceptat cererea în căsătorie a lui Robi, la „Temptation Island – Insula iubirii”

Au venit pe insulă ca niște cupluri bine sudate, dar de plecat doar unii dintre ei o vor face în aceeași formulă. Miercuri, 27 iulie, de la ora 20.30, Antena 1 a difuzat penultima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, unde două dintre cele patru cupluri ajunse până la finalul emisiunii s-au confruntat cu cele mai incitante imagini adunate de-a lungul celor două săptămâni petrecute pe insule diferite.

După ce au retrăit momentele grele care i-au făcut să sufere și să creadă că între ei nu mai poate fi nimic reparat, Robert a hotărât totuși să nu se abată de la planul inițial, acela de a o cere de soție pe Medana. Oricât l-a rugat Medana să nu facă acest gest considerându-l total nepotrivit pentru ei, Robert a vrut să aibă dovada că nu-l mai dorește în viața ei. Întrebați de Radu Vâlcan cum vor pleca de pe această insulă, despărțiți sau împreună, cei doi au răspuns la unison: ca doi prieteni. Discuțiile dintre cei doi au continuat în cameră, unde Medana și Robi și-au spus toate lucrurile pe care ar fi vrut să și le spună pe parcursul emisiunii, atunci când nu au avut această posibilitate. După ce au dezbătut moment cu moment cele întâmplate, Robi a hotărât să îngenuncheze din nou în fața Medanei pentru o nouă cerere în căsătorie. De această dată, răspunsul Medanei a fost unul pozitiv. Cu promisiunea lui Robi de a deveni bărbatul pe care și-l dorește ea, cei doi și-au jurat o nouă viață împreună. Cu toate lecțiile învățate, Medana și Robi pornesc într-o relație bazată pe încredere și iubire.

Dacă în cazul Medanei și al lui Robi iubirea a triumfat, nu același lucru se poate spune și despre relația dintre Elena și Sașa care se pare că era distrusă cu mult timp înainte ca cei doi să participe la emisiune. Ceea ce ar fi putut însemna o revedere emoționantă s-a dovedit a fi un prilej de reproșuri și învinuiri. Ultima noapte în Thailanda nu a fost decât una a războiului în care cei doi au fost neobosiți în a se jigni și a se umili unul pe celălalt.

Tot aseară, concurenții și-au luat la revedere de la ispite. După ce va vedea imaginile cu Alin lăudându-se la toată lumea că a făcut amor cu ea, Cătălina va fi atât de scârbită de Alin încât nici nu va mai dori să-i adreseze vreun cuvânt. Deși apare triumfător la întâlnirea cu Alice, Alin va fi nevoit să-și piardă din siguranță și din aroganță pe parcursul întâlnirii finale după ce infidelitățile sale vor fi rând pe rând demascate. Singur în fața dovezilor, Alin va ajunge să-și ceară scuze față de Alice după ce va recunoaște că el a fost cel care a picat primul în ispită și doar el a fost cel care a înșelat. Rămas și fără Alice și fără Cătălina, Alin va înțelege în cele din urmă că le-a pierdut pe amândouă și că testul iubirii a fost picat.

Deși se aștepta ca după noaptea de amor petrecută în brațele lui Sorin totul să fie schimbat între ei, Loredana s-a lovit mai degrabă de răceală din partea lui Sorin, care după ce i-a demonstrat lui Hamude ceea ce avea de demonstrat, a hotărât să se retragă subtil. În mod surprinzător, nu doar Loredana s-a supus unui test participând la această emisiune, ci și Sorin care a vrut să-și demonstreze încă o dată că tot ceea ce i s-a întâmplat lui în căsnicie, atunci când soția l-a părăsit pentru un alt bărbat, nu a fost nicidecum din vina lui. În această seară, de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea cum va reacționa Loredana atunci își va da seama că toate declarațiile în care neagă existența unui act sexual între ea și Sorin în fața producătorilor emisiunii se vor dovedi mincinoase. Tot în această seară, Hamude îi va putea spune Loredanei tot ceea ce a simțit pentru ea atunci când a văzut-o pas cu pas căzând în ispită. Dacă o va ierta sau nu, telespectatorii Antena 1 vor afla în aseastă seară, de la ora 20.30, în ultima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”. 

×