x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media 40.000 de Euro şi nunta la cheie, marele premiu al reality show-ului matrimonial Mireasa

40.000 de Euro şi nunta la cheie, marele premiu al reality show-ului matrimonial Mireasa

03 Mar 2020   •   15:43
40.000 de Euro şi nunta la cheie, marele premiu al reality show-ului matrimonial Mireasa

S-a intrat în linie dreaptã cu pregãtirile pentru cel mai nou reality show matrimonial, Mireasa, ce va avea marea premierã în curând, la Antena 1. Castingul a fost definitivat, iar printre surprizele pe care premiera le anunţã se numãrã şi persoanele-cheie care vor însoţi bãieţii înscrişi în competiţie.

La Mireasa, fiecare bãiat va intra în casã însoţit de cea mai apropiatã persoanã din viaţa lui, disponibilã sã îl însoţeascã în aventurã luni de zile. Însoţitorul poate fi atât un membru al familiei, cât şi cel mai bun prieten, cel mai important criteriu fiind ca persoana sã îi fie foarte apropiatã, de încredere şi sã îi reprezinte interesele. Însoţitorii vor avea un rol decisiv pe parcursul competiţiei, fiind cei care vor decide, alãturi de public, care va avea ultimul cuvânt, soarta fetelor în concurs.

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro şi nunta la cheie, în faţa unei ţãri întregi s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii, ba chiar şi din strãinãtate. Pe lângã marele premiu, vor exista şi mize sãptãmânale şi alte câştiguri-surprizã pentru care aceştia vor avea ocazia sã se întreacã.

O altã noutate absolutã în rândul urmãritorilor îndrãgitului reality show matrimonial este spaţiul în care concurenţii vor locui. Dacã pânã acum existau douã locuinţe, casa fetelor şi casa bãieţilor, în noul sezon care urmeazã sã înceapã concurenţii vor locui în aceeaşi casã, o locuinţã nouã, spaţioasã, modernã, care va avea şi un spaţiu destinat marilor surprize. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în prima ediţie a reality show-ului matrimonial de la Antena 1.

×